Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


website

Esther
Nederland
30-04-2019

Een aanrader!

“Een frisse week in de meivakantie, maar dat uitzicht op het dorp en het kasteel door dat enorme raam in dat fijne, ruime appartement maakte alles goed! Geert en Jaqueline hebben een prima formule neergezet met hun prachtig verbouwde landhuis. Ze geven tips op maat en zorgen ervoor dat we ons even inwoners van Torre de Claramunt voelen. Een aanrader!”

Bron: Eliza was here

zoover

Henk
Nederland
29-04-2019

Niet wachten, maar boeken en genieten! Doen Dus!

Toen ik voor het eerst alle reviews las, dacht ik, dat kan toch helemaal niet. Maar alle reviews die hier staan voldoen inderdaad aan de werkelijkheid. Het is te gek dat Jacqueline en Geert het voor elkaar krijgen dat je je vanaf dag 1 op vakantie al thuis voelt. Het zijn zeer zorgzame mensen voor hun gasten. Niets is teveel. Als er een probleem is met iets, staan ze gelijk klaar en helpen daar waar nodig. Wij zijn geweest in de laatste week van april 2019. We zaten in het appartement Montserrat. Dat is gewoon een geweldig appartement, voorzien van alle luxe, plus het genot van een groot balkon. Wanneer je besluit om naar dit complex te gaan is appartement Montserrat helemaal het neusje van de zalm. Dus ik zeg gewoon: Boeken en genieten!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

We zijn vereerd met jullie review! Dat is inderdaad wat we beogen, dat je je thuis voelt en lekker kunt genieten van je vakantie. Jammer van het weer afgelopen dagen maar dat kan helaas ook wel eens voorkomen (meestal is het andersom ten opzichte van Nederland ;). Maar dan maakt appertement Montserrat wel weer wat goed inderdaad. Bedankt voor jullie bezoek en we hopen jullie nog eens op Torre Nova te verwelkomen!

zoover

Chris & Tessa
NULL
23-08-2017

Heerlijk genieten!

Weg van de drukke costa! Een prachtige omgeving, mooie natuur, knusse dorpjes. Je hoeft je hier niet te vervelen, maar als je dat juist wilt, is het hier ook perfect toeven! In een half uurtje ben je op het strand, waar je zelfs in de herfstvakantie vaak heerlijk kan zwemmen. In de directe omgeving kan je ook heerlijk wandelen (hek uit bij het zwembad).Het appartement is als een balzaal zo groot, maar toch super knus, met een romantisch uitzicht. De bedden slapen heerlijk! Lekkere wijn en goede restaurants. De kinderen vermaken zich prima in tuin, zwembad, bij tafeltennistafel, schommel, jeu de boules, etc.Jacqueline en Geert zijn heel aardig en gastvrij, echt fijne mensen.Kortom wij raden deze vakantie van harte aan!

zoover

Lars & Inge
NULL
22-08-2017

Heerlijke plek in een mooie omgeving!

Torre Nova is een fijne plek - een sfeervolle accommodatie die van vele gemakken is voorzien. De kamers zijn ruim, heerlijk hoog en door de vloerverwarming ook comfortabel op dagen dat het weer het wat laat afweten. De douche is zeer ruim, de keuken is goed uitgerust en voor de mooie (nazomer)dagen is er een terras bij onze accommodatie. Jacqueline en Geert zijn aardige, gastvrije en attente mensen die er voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Ook zijn ze altijd bereid om je tips te geven over plekken, evenementen of restaurants in de buurt die de moeite waard zijn. Zo zijn wij op 1 november naar Vilafranca del Penedes geweest voor het jaarlijkse evenement van de menselijke toren-bouwers ('castellers') - zeer de moeite waard. Ook Barcelona ligt op rij-afstand en het klooster van Montserrat is indrukwekkend. Om de hoek zit een bakker waar jeuitgebreid kunt ontbijten, een supermarkt en allerlei authentieke restaurantjes. Aanrader!

zoover

Annemieke
NULL
21-08-2017

Fantastisch, wij gaan volgend jaar weer!

Mooie, ruime en complete appartementen op een fijne locatie, aan de ene kant bossen aan de andere kant het dorpje. Grote tuin met fijn zwembad, voldoende ligstoelen. Het is prettig dat er een bakker en supermarkt op loopafstand (2 minuten) is. Vanuit Torre Nova zijn er veel leuke uitstapjes te maken, Jacqueline en Geert hebben hiervan een uitgebreide informatiemap samengesteld.

zoover

Irma
NULL
20-08-2017

Een top locatie!

Super week gehad. Jacqueline en Geert zijn vriendelijk en gastvrij. Een heerlijke rustige plaats waar je tot rust kan komen. De omgeving is er heel mooi, het gebouw is prachtig gerenoveerd. Het appartement was mooi en rustig ingericht, van alle gemakken voorzien, zeer schoon en lekker ruim. Vanuit Torre Nova ben je in drie kwartier in het centrum van Barcelona. Vele stranden liggen op een half uurtje rijden. Daarnaast kan je ook genieten van het mooie zwembad (zonder chloor) en je kunt vanaf het terrein de natuur in er zijn verschillende routes die je kunt wandelen. Kortom een echte aanrader.

zoover

NULL
NULL
19-08-2017

Prima!

Een heel rustige plaats waar je tot rust kan komen. De omgeving is er heel mooi, het gebouw is prachtig gerenoveerd. Het appartement was prachtig ingericht, van alle gemakken voorzien, zeer schoon en lekker ruim. Jacqueline en Geert staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en geven leuke tips om uitstapjes te maken of om ergens te gaan eten. Vanuit Torre Nova ben je snel op heerlijke stranden of in het centrum van Barcelona. Daarnaast kan je ook genieten van het mooie zwembad en de heerlijke koele nachten. Airco is echt niet nodig. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en toch graag Barcelona wilt bezoeken.

zoover

NULL
NULL
18-08-2017

GAAN, zeer de moeite waard

Een perfecte accommodatie. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf is aanwezig: ruime appartementen, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Een historisch pand , dat modern is ingericht. Aan alles is gedacht. In dit zeer oorspronkelijke Spaanse dorp zijn diverse restaurants en supermarkten op loopafstand aanwezig. De bakker verkoopt prima brood, maar kan u ook een Catalaans ontbijt voorschotelen. Allemaal zeer de moeite waard.

zoover

NULL
NULL
17-08-2017

Onder de indruk van zoveel moois

Wat een prachtige plek om te verblijven, want hier tref je enorm veel klasse en kwaliteit aan. Het pand is uitermate smaakvol en grondig opgeknapt, met respect voor het oude en fijne aandacht voor moderne degelijkheid en luxe. Zouden hier zó kunnen wonen! De enorm hoge plafonds, en 3 meter hoge deuren en luiken om licht en warmte buiten te houden zijn om verliefd op te worden! En verder ... de rust, de tuin, het zwembad, de kroeg, de bakker, supermarktjes en restaurant(je)s om de hoek en zoveel te wandelen direct vanaf het terrein en in de omgeving ... Barcelona, Montserrat en Castell d’Orpi hebben we nog geeneens gezien ... noch gemist! Genieten hier!

zoover

NULL
NULL
16-08-2017

Geweldig!

Super verzorgd, toplocatie in een oase van rust in de bergen, maar ook dichtbij stranden en barcelona (beide 40min)Alles wat je maar kon bedenken was aanwezig in het appartement. Schoon en heerlijke bedden. We hebben veel gedaan met de tips van Geert en Jacqueline waarbij we vaak als enige toerist bij bepaalde activiteiten aanwezig waren en bij restaurantjes hebben gegeten die we zelf nooit hadden gevonden. Je ziet en voelt hier het échte Catalonië. Echt een dikke aanrader!

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.