Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


zoover

Piet vd P.
Nederland
02-10-2019

Genieten!

Eind september 2019 hebben we een week lang mogen genieten van een vakantie op de absolute toplocatie Villa Torre Nova in een authentieke Spaanse omgeving d.w.z. in het dorp La Torre de Claramunt aan de rand van de wijnstreek Penedès. De bejubeling over gastvrouw Jacqueline en gastheer Geert bleek waar te zijn en ons appartement bij het schitterend gelezen zwembad was inderdaad van aparte klasse. Iedere dag zijn we erop uitgetrokken met de Airport- auto naar de vele bezienswaardigheden in de regio na een voortreffelijk ontbijt bij de goedlachse bakker in het dorp. De onovertroffen digitale info-map van Torre Nova was daarbij onze leidraad. De dag werd steevast afgesloten met een bezoek aan een van de restaurants in het dorp. Torre Nova met zijn appartementen is een schoolvoorbeeld van een economische zegen c.q. impuls voor een Spaans dorp als La Torre de Claramunt. Laat de bakker nog maar lang glimlachen. Hij genoot ook!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Wat fijn dat jullie vakantie op Torre Nova in de smaak is gevallen! We hebben al vaker gezegd dat onze tips voor de regio inderdaad een aparte touch geven aan je vakantie. Heel bewust hebben we zelf ook geen ontbijt of restaurant (we moeten er niet aan denken ;), en wie kunnen het beter en authentieker dan de bewoners van ons dorp zoals bakker Rafael. Zij vinden het inderdaad ook prachtig en zien onze gasten graag komen. Je zult er als een koning behandeld worden :) Bedankt voor jullie complimenten en we zien jullie graag terug op Torre Nova!

zoover

Piet vd V.
Nederland
17-09-2019

Een pareltje toegevoegd aan vakantie-herinneringen

Ik lees in de reviews dat al het goede al is gezegd over Torre Nova. Wij zijn vandaag teruggekomen van een heerlijk verblijf bij Jacqueline en Geert in Torre de Claramunt. Prachtige omgeving, zeer mooi verzorgd appartement met heerlijk zwembad in de tuin. Voor stadsmensen zoals wij, was de stilte weldadig, slecht onderbroken door het geblaf van een hond, gezelligheid op een lokaal dorpsterras of het luiden van de kerkklok. Wat wil een mens nog meer. We hebben gedurende ons verblijf geen enkele keer zelf gekookt, maar heerlijk gegeten in het dorp bij de lokale restaurants. Het ontbijt bij de plaatselijke bakker is top. De mooie bezienswaardigheden van Catalonië zijn in dagafstanden te bezoeken. We zijn o.a. twee keer in Barcelona geweest, hebben mooie tochten langs de kust gemaakt, Montserrat bezocht en ook het wat verder gelegen Figueras (Salvador Dali) Allemaal goed te doen met aan het eind van iedere rit weer dat heerlijke zwembad!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Je schrijft dat al het goede al over Torre Nova geschreven is.. maar het blijft elke keer opnieuw leuk om te lezen dat we in elk geval íets goed doen ;) Mooie typering van jullie vakantie op Torre Nova! We krijgen meteen zin om er zelf naar toe te gaan ;) En als je een actieve vakantie wilt combineren met de authenticiteit van ons dorp en lekker relaxen op Torre Nova dan zit je bij ons inderdaad goed. Bedankt voor jullie verblijf en mooie review, we zien jullie graag weer een keer terug!

zoover

Henny en Frank
Nederland
12-09-2019

Super

Na een roadtrip door Baskenland, Cantabrie, en Asturias via Burgos en Zaragoza afgesloten voor 8 dagen bij Geert en Jaqueline in geweldige complex torre nova alles is daar perfect geregeld prima appartement rust en natuur. Genoeg te ondernemen op niet te grote afstanden top restaurants in villafranca en igualda en niet te vergeten Castell d'Orpi. Leuk als wijnliefhebber wat verschillende bodega's te bezoeken. Leuke feesten meegemaakt in villafranca waaronder de menselijke torens en mooi vuurwerk. Appartement is van alle luxe voorzien en superschoon en dan de bedden in een woord fantastisch. Dank voor jullie gastvrijheid en wie weet tot een volgende keer.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor de complimenten! We doen ons best om een fijne vakantie te bieden en leuk om te lezen dat dat gelukt is. Behalve een goed appartement en lekker zwembad zijn het ook juist de uitjes die een vakantie bij ons bijzonder maken. De bodega's, de zomerfeesten (de menselijke kastelen en het vuurwerk waren spectaculair of niet?), de restaurants (Orpi is ook onze absolute nummer één) en Montserrat zijn er nog maar een paar. Dus we zien jullie graag weer terug voor de rest ;) Bedankt voor jullie bezoek!

zoover

Martine
Nederland
03-09-2019

De vraag is niet óf we teruggaan, maar wanneer :)

Wij hebben een heerlijke week gehad bij Jacqueline en Geert op Torre Nova. De locatie is perfect; rust voor als je daar behoefte aan hebt en vertier en strand in de buurt makkelijk op te zoeken. De accommodatie was zeer schoon en luxe en de gastvrouw en gastheer hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Tegen degenen die deze bestemming overwegen, zeg ik: zoek niet verder, doen!

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie complimenten! We doen er ons best voor om jullie een fijne vakantie te bezorgen en het is leuk om te lezen dat dat gelukt is. We zijn natuurlijk maar een kleine locatie in een niet toeristisch gebied dus we zijn heel blij met jullie aanbeveling! Bedankt voor jullie verblijf en graag tot ziens!

zoover

familie van Schooten
Nederland
01-09-2019

Fantastisch!

Een prachtig, verborgen plekje dichtbij Barcelona, de kust en Montserrat. We hebben genoten van ons heerlijk ruime appartement, de mooie -door toeristen nog onontdekte- omgeving en de fijne, gemoedelijke sfeer. Dat alles met dank aan Geert en Jacqueline, de vriendelijke eigenaren, die precies weten waar je moet zijn om het echte Spanje te ervaren. Elke tip in de uitgebreide informatiemap is het opvolgen waard! Voor ons met stip op 1 restaurant Cubics in Igualada, maar ook de fietstour door Barcelona met Marloes raden we iedereen aan! Geert en Jacqueline, bedankt voor een heerlijke vakantie waar we nog heel lang met veel plezier op terug zullen kijken.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

En ook echt leuk om jullie typering van een vakantie op Torre Nova te lezen! Bedankt voor de complimenten! En inderdaad doen we met onze (inmiddels ook digitale ;) informatiemap en 'weekmenu' ons best om jullie te laten beleven wat er in de regio te doen is, puur en geen massa's. Het geeft veel voldoening om te lezen 'een heerlijke vakantie waar we nog heel lang met veel plezier op terug zullen kijken'. En we genieten er zelf ook nog elke dag van! Bedankt voor jullie verblijf en graag tot ziens!

zoover

Karin
Nederland
01-09-2019

Fantastische plek!

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Torre Nova. De accommodatie is super mooi en de eigenaren erg aardig en denken graag met je mee om je verblijf en uitstapjes zo leuk mogelijk te maken. Torre Nova ligt in de buurt van een hoop leuke bezienswaardigheden, zoals de Montserrat berg, Sitges strand, Barcelona en Girona. De locale supermarkt ligt 50 meter verderop, zodat je makkelijk eten kunt kopen. Ook zijn er een hoop restaurantjes in de buurt, als je geen zin hebt om te koken, waar je voor niet al te veel geld, lekker kunt eten. Onze kinderen hebben ook erg genoten van het buitenzwembad. Bij Torre Nova ben je echt even weg uit de drukte. Er is geen airco aanwezig in het gebouw, maar dat hebben wij zeker niet gemist. Omdat de hoge ramen afgesloten kunnen worden met prachtige luiken. Wij gaan zeker nog een keer terug!

Jacqueline en Geert: Torre Nova Resort:

We zijn blij dat jullie zo van je vakantie op Torre Nova genoten hebt. En ondanks dat jullie veel op pad waren kun je zelfs in twee weken bij ons niet alles zien en meemaken. En ook nog genoeg mooie fietsroutes voor jullie om te doen ;) We zien jullie graag weer terug op Torre Nova en bedankt voor jullie verblijf en mooie review!

zoover

Ellen & Jasper
Nederland
28-08-2019

Een luxe gevoel vanaf de eerste minuut

Super fijne plek, waar over alles goed is nagedacht. Ons appartement was echt heel mooi, ook nu we 3 jaar later weer terug waren. Enorme aanrader.

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie mooie review! En goed om te horen dat jullie, weer terug op Torre Nova na enkele jaren, nog dezelfde kwaliteit ervaren. Een goede uitvalsbasis is het halve werk voor een fijne vakantie en gelukkig is dat opnieuw gelukt. Bedankt voor jullie verblijf en graag tot ziens!

zoover

familie van Laethem
Belgie
27-08-2019

Beslist een aanrader!

Toffe locatie en goede uitvalsbasis naar mooie bezienswaardigheden in de regio. Vriendelijke eigenaars die alles in het werk stellen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor het delen van jullie ervaringen op Torre Nova! Altijd weer leuk om te lezen dat we in elk geval íets goed doen ;) We zijn hier best goed ingevoerd dus we kunnen ook echt helpen met die aangename vakantie. Bedankt voor jullie verblijf en graag tot ziens!

zoover

familie Wijnholts
Nederland
23-08-2019

Fantastisch

Fantastische plek, rustige omgeving maar met allerlei leuke dingen op korte afstand in de buurt. Wel een auto nodig!Wij kregen een hartelijk welkom en die hartelijkheid bleef de hele week. Mijn zoontje (5 jaar) en ik zaten in het aparte huisje, wat erg fijn was. Hij kon de hele dag heerlijk rond lopen en spelen met zijn vriendjes aan het zwembad of in de tuin. Huisje is heel compleet, super schoon en comfortable. Een super plek voor een relaxte of actievere vakantie. Alles kan!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor je mooie review! Onze appartementen bieden veel privacy, maar ook gelegenheid om met anderen op te trekken bv. bij het zwembad. Leuk dat je zoontje meteen vriendjes had. We zien vaak de kinderen snel contact maken met elkaar en lekker (en veilig) kunnen ravotten. We zijn blij dat jullie vakantie goed bevallen is en zien jullie graag nog een keer terug op Torre Nova!

zoover

Jort & Willemijne
Nederland
22-08-2019

Perfect!

Een heerlijke plek om je zomervakantie met je gezin door te brengen. Super vriendelijke gastheer en vrouw. Rustig en mooi resort. Luxe appartement van alle gemakken voorzien. Fijn zwembad, de natuur om de hoek en Barcelona op 3 kwartier rijden. Perfect!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor de mooie woorden over ons en Torre Nova en we zijn blij dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad. Het gezelschap van jullie zoon bij het uitlaten van de honden was ook leuk. Bedankt voor jullie verblijf en we zien jullie graag een keer terug!

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.