Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


zoover

familie van Vulpen
Nederland
20-08-2019

Heerlijk!!!

Prachtige plek en top appartement met alle voorzieningen waarbij aan alles is gedacht. Jacqueline en Geert zijn ontzettend gastvrij en staan voor je klaar met tips over deze mooie omgeving. 1 avond een heerlijke bbq gehad met andere gasten, een hoop vriendjes voor de kinderen en er hangt een heel lekker sfeertje. Een van de mooiste accommodaties waar wij ooit zijn geweest. Normaal gesproken komen ij niet snel terug op dezelfde plek maar daar denken we nu toch anders over. Aanrader en 0 minpunten!!

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Jullie beschrijving helpt toekomstige gasten enorm om een goed beeld te krijgen van wat je op Torre Nova kunt verwachten. Vooral van het lekkere sfeertje vinden we leuk om te horen! We doen daar ons best voor en genieten er zelf ook nog steeds volop van! Nogmaals dank en graag tot ziens!

zoover

familie Stevens
Nederland
18-08-2019

Heerlijke vakantie in het 'echte Spaanse leven'

Je rijdt door het schitterende, heuvelachtige landschap in het achterland van Barcelona waarbij je uiteindelijk uitkomt in een klein, typisch Spaans dorpje (zonder toeristen) waar het schitterende landhuis van Geert en Jacqueline staat. Het landhuis is stijlvol verbouwd met mooie 'Loftachtige' appartementen met hoge plafonds, deuren en luiken wat een bijzondere ervaring geeft. Er is een heerlijk groot zwembad met uitzicht over de heuvels. Onze kinderen van 9 en 7 konden hier vrij (met andere kinderen) spelen. Er werd aan de lange tafel een gezamenlijke BBQ georganiseerd wat een gezellige avond opleverde. Vanuit Torre Nova kun je Barcelona, diverse stranden en typisch, Spaanse dorpen bezoeken. Geert en Jacqueline doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Geert en Jacqueline: Geniet van jullie 'vakantie' op Torre Nova. Leuk dat wij mee mochten genieten. Een week was voor ons te kort dus wie weet tot de volgende keer!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor de mooie review over jullie vakantie op Torre Nova! We zijn blij dat jullie hebben genoten. En inderdaad is er zoveel te beleven dat als je alle tips in de informatiemap wilt bezoeken dat een week te kort is. We zien jullie graag nog een keer terug :)

zoover

familie Vermeulen
Nederland
18-08-2019

Wij komen terug!

Top locatie, prachtig huis, fijne eigenaar, mooie authentieke dorpjes in de omgeving, nog puur, weinig toerisme, alle gemakken supermarkt, bakker en drogist op loop afstand.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

De puurheid van onze nog onontdekte regio (het 'Toscane van Catalonië') staat garant voor een vakantie in écht Spanje, en toch vlakbij het strand en Barcelona). Fijn dat jullie bij ons een leuke vakantie hebben gehad en bedankt voor jullie mooie review. Graag tot ziens op Torre Nova!

zoover

familie Spoor
Nederland
16-08-2019

Top!!!

Perfect appartement, alles tot in puntjes geregeld. Geweldig uitzicht! Heerlijk zwembad en supergastrvrije eigenaars. Geert en Jacqueline, bedankt voor deze mooie week. We laten iedereen weten dat jullie locatie het bezoeken meer dan waard is

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

We hebben hier onze eigen perfecte vakantie georganiseerd.. en het lijkt er op of jullie dat ook kunnen waarderen ;) Het is voor ons heel belangrijk om continue 'social proof' te leveren van wat we hier doen (ons geloven ze niet, jullie wel). Daarom hartelijk bedankt voor jullie review en aanbeveling. Tot ziens!

zoover

Astrid
Nederland
14-08-2019

Geweldig!

Prachtige plek. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mooie omgeving. Top!

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

We zijn blij met jullie mooie review. Waarschijnlijk doen we gezien alle hoge score in elk geval íets goed ;) maar het betekent ook dat iedereen aankomt met hoge verwachtingen. We doen elke keer weer onze uiterste best om aan die verwachtingen te voldoen. Nogmaals dank en graag tot ziens!

zoover

fam. Kraan
Nederland
12-08-2019

Genoten!

We hebben genoten! Heerlijk huis en fijn zwembad. Ongedwongen sfeer in een mooie landelijke omgeving. Barcelona en de kust zijn voor uitstapjes goed bereikbaar. Het huis bleef heerlijk koel. Alle ingrediënten voor een geweldige vakantie!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Mooie en treffende omschrijving van een vakantie op Torre Nova :) Vooral met de 'ongedwongen sfeer' zijn we blij. Ons doel is aan de ene kant maximale privacy te bieden maar ook gelegenheid om anderen te ontmoeten, zowel andere gasten als in het dorp. Het is inderdaad een warme zomer dit jaar, maar door de dikke muren, hoge plafonds en extra isolatie is het goed toeven. s' nachts koelt het hier gelukkig ook circa 15 graden af zodat je ook goed slaapt. We zijn blij dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad en graag tot ziens!

Barcelona en de kust zijn voor uitstapjes goed bereikbaar. Het huis bleef heerlijk koel. Alle ingrediënten voor een geweldige vakantie!

zoover

Familie Koster
Nederland
06-08-2019

Absoluut topweek!!

Ideale locatie voor natuur en cultuur, sportieve activiteiten, winkelen, rust etc. er is van alles te doen in omgeving maar je kunt ook heerlijk aan de pool of op je terras zitten. heerlijk lokaal gevoel, niet toeristisch.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad! Juist die combinatie van authenticiteit en rust met toch van alles te doen in de omgeving is wat we voor ogen hadden. Bedankt voor jullie review en graag tot ziens!

zoover

Familie de G.
Nederland
02-08-2019

Heerlijk verblijf

Wij verbleven in een zeer comfortabel appartement, smaakvol ingericht, met hoge plafonds en prachtig uitzicht op het plaatselijke kasteeltje. Geert en Jacqueline zijn heel gastvrij en verstrekken veel nuttige informatie om de mooie omgeving op verschillende manieren te verkennen. De lunch in kasteel Orpi is met zekerheid de moeite waard en de BBQ op het resort heel gezellig! Wel goed smeren tegen de muggen die eigenlijk niet opvielen, maar zo tegen de schemering toch actief bleken te worden.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Elke keer weer leuk om te lezen dat de vakantie die we op en rond Torre Nova bieden in de smaak valt :) En een superlunch bij restaurant Orpí is zonder meer ook onze nummer één in de regio! Bedankt voor het delen van jullie ervaringen en we zien jullie graag terug op Torre Nova!

zoover

Patricia
Nederland
26-07-2019

Heerlijke plek voor 'n ontspannen vakantie!

Prachtig Catalaans landhuis dat perfect gerenoveerd is door de vriendelijke Nederlandse eigenaren. Super ingericht en ruim appartement, prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes, heerijk zwembad voor de kids, van alle gemakken voorzien... We hebben genoten!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie review! Fijn om te lezen dat jullie en de kids hebben genoten op Torre Nova! Ons geloven ze niet ;) maar door jullie reviews krijgen gasten een goede indruk van wat een vakantie op Torre Nova te bieden heeft. Tot ziens!

elizawashere

Christel
Nederland
18-07-2019

Nog nooit hadden we zo'n ruim appartement

“Ons verblijf in Torre Nova was fantastisch. Nog nooit hadden we zo’n ruim appartement. Het was heel schoon en erg compleet. Voor ons was er echt geen minpuntje te ontdekken. Geert en Jacqueline waren altijd bereikbaar voor tips en hulp waar nodig. En... doordat we een auto hadden konden we leuke tripjes maken naar Barcelona, Camp Nou en de badplaats Sitges. In de buurt waren veel leuke, zeer betaalbare restaurantjes voor lunch of diner. Kortom; wij hebben genoten en komen heel graag nog eens terug!”

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.