Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan op dit luxe resort in Spanje. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


google

Astrid
Nederland
30-09-2021

Echt een aanrader :)

We kijken terug op een heerlijke vakantie in dit prachtige resort. De appartementen zijn zeer ruim, mooie inrichting, schoon en hebben een fantastische ligging. Ook de ontvangst door de eigenaren is uitstekend en bijzonder gastvrij. Echt een aanrader

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie verblijf en de mooie review! Ook leuk dat jullie de tip kregen van jullie dochter die enkele weken geleden op Torre Nova verbleef :) Google is prima, maar er gaat niets boven verhalen van familie, vrienden of collega's. We zijn blij dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad. Bedankt voor de aanbeveling en graag tot ziens! Hartelijke groet, Jacqueline & Geert

google

Frank
Nederland
23-09-2021

Geweldige tijd gehad!

Wij hebben een geweldige tijd gehad in het Torre Nova app. Bodega. Heerlijk ruim opgezet met een fijne (privé)terras en tuin. Ons zoontje kon er lekker spelen, terwijl wij aan ons wijntje zaten. De gedeelde tuin met zwembad is ook heel groot, dus geen noodzaak tot handdoekje leggen ;-)

De appartementen zijn veeeeel hoger en groter dan de foto's doen vermoeden, 1 van de weinige keren dat de situatie ter plaatse beter is dan op de foto's! Je hebt alles in het appartement om zelf te koken, wat we dan ook veel hebben gedaan met onze peuter die nog niet zo kon wennen aan het Spaanse eet ritme. Supermarkten groot en klein zijn er genoeg in de omgeving.

De (Nederlandse) eigenaren zijn lief en zorgzaam, en hebben precies de goede balans gevonden tussen gezellig/informatief/behulpzaam en je voldoende privacy geven. De trots die ze voelen bij wat ze gerealiseerd hebben spat er vanaf, dus als je ze vraagt naar de geschiedenis van Torre Nova hebben ze heel wat verhalen! (en een mooi boek...).

Torre Nova ligt aan de rand van een dorpje, en grenst aan een enorm bos
(wat deels ook eigendom is van Torre Nova). Een ideale plek om je wandelingen te starten (check de wikiloc wandelingen die ze zelf hebben uitgezet!). Het dorpje zelf heeft alles wat je nodig hebt (restaurants, bakker, supermarkten) maar is niet heel sfeervol. Gelukkig zijn er genoeg mooiere/authentieke dorpjes en steden in de buurt.

Wij vinden Torre Nova een geweldig mooie plek, en ideaal als uitvalsbasis voor het mooie Catalonie! Een plek die we aan iedereen zouden aanraden!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie supermooie review! We zijn blij om te lezen dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad. En juist voor baby's en peuters zijn we ook een goede en veilige bestemming. De ruimte en hoogte van onze appartementen is inderdaad bijna niet op foto's te 'pakken'. Dus we overtreffen liever de verwachting dan andersom :) Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie beschrijving van een vakantie op Torre Nova en we zien jullie graag weer een keer terug! Hartelijke groet, Jacqueline & Geert - Torre Nova Resort

zoover

familie Stevens
Nederland
16-09-2021

Wederom heerlijk vakantie gevierd!

Wij gaan niet snel ergens voor een 2e keer op vakantie, maar voor Torre Nova maakten wij graag een uitzondering. En we hebben wederom met onze 2 dochters van 9 en 11 jaar een heerlijke, onbezorgde vakantie gevierd. Alles klopt gewoon bij Geert en Jacqueline. De luxe loftachtige appartementen met schitterend uitzicht (La Torre), het heerlijke zwembad en het dorpje waar je zo even naar de plaatselijke bakker loopt. Hier zit je midden in het Spaanse leven terwijl je ook zo naar één van de badplaatsen rijdt. En de gezamenlijke barbeque is ook echt een aanrader. Kortom, zoek je iets speciaals, dan hoef je niet verder te zoeken...

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! We krijgen inderdaad vaak mails die beginnen met 'we gaan eigenlijk nooit ergens terug, maar...' :) Leuk om te lezen dat jullie weer een fijne vakantie hebben gehad in écht Spanje! Wat zijn we blij dat we vanaf juli weer mensen van hun vakantie zien genieten op Torre Nova. Nogmaals dank voor jullie verblijf en review en graag tot ziens op Torre Nova! Hartelijke groet, Jacqueline & Geert - Torre Nova Resort

zoover

Marjon
Nederland
13-09-2021

Aanrader!!

Heerlijk verblijf gehad in Torre Nova. Wij verbleven in appartement Monserrat. Het is nog groter dan het lijkt op de foto's. Het dakterras is prachtig, de bedden heel goed en alles wat je nodig hebt voor een verblijf is aanwezig, aan alles is gedacht. Zeer zeker een aanrader en een plek om terug te komen!!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Montserrat is inderdaad, ook dankzij het fraaie uitzicht vanaf het dakterras op het kasteel, het middeleeuwse dorp en de groene vallei, een van de mooiste appartementen, maar allemaal bieden ze ruimte, privacy en de charme van het monumentale huis. De enorme ruimtes, ook door de 4,5 meter hoge plafonds, zijn ook bijna niet te 'vangen' op de foto's, maar we overtreffen liever de verwachting als je binnenkomt dan andersom ;). We zijn blij dat jullie een fijne vakantie hebben gehad bij ons en we zien jullie graag weer terug! Hartelijke groet, Jacqueline & Geert - Torre Nova Resort

zoover

Familie Keus
Nederland
06-09-2021

Geweldig

Er valt niet veel meer toe te voegen aan alle positieve recensies die al geschreven zijn. We hebben het heerlijk gehad. Na ons verblijf in 2019 besloten we weer op vakantie te gaan naar deze prachtige plek. In deze rustige authentieke Catalaanse omgeving hebben we weer enorm genoten. Ook voor onze kinderen was ons verblijf 1 groot feest; in het hoogseizoen genoeg andere kinderen om mee te spelen in het zwembad. Alles wat je nodig hebt is in het dorp te vinden en op de plekjes aangegeven door Geert en Jacqueline hebben we heerlijk gegeten. Ons appartement ruim, schoon en zeer comfortabel. En overal is aan gedacht: heerlijke wijntjes, drankjes en ijsjes bij het zwembad, spelletjes en boeken in de kast te leen. Wij komen zeker weer terug!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! En het lukt jullie toch weer om iets toe te voegen aan de recensies :) en een supermooie beschrijving te geven van vakantie op Torre Nova met kleine kinderen! Een groot feest, daar worden we blij van! En elk jaar vullen we met onze lokale kennis weer onze tips aan van restaurants, dagtrips, etc. zodat je de omgeving ook echt leert kennen. Dat geldt ook voor de voorzieningen op Torre Nova die je noemt: vakantie moet een feestje zijn en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Nogmaals hartelijk bedankt dat jullie weer teruggekomen zijn en graag tot ziens. Hartelijke groet, Jacqueline & Geert - Torre Nova Resort

google

Jan-Willem
Nederland
29-08-2021

Wij hebben genoten!

Wat hebben wij (gezin met baby en 4-jarige) een heerlijke vakantie gehad op Torre Nova! Een prachtig ruim appartement dat van alle gemakken is voorzien en heerlijk koel blijft gedurende de dag. Het zwembad was favoriet bij de kleuter, samen met andere kindjes heeft ze zich daar dagelijks vermaakt. Geert en Jacqueline zijn zeer gastvrij en altijd beschikbaar voor als je vragen hebt. Door de goede tips op de site en van hen persoonlijk kom je op de mooiste plekjes in de omgeving en eet en drink je bij restaurants (met de echt Spaanse keuken) die je anders niet zou vinden. Ook de rondleiding op de wijnbodega Can Feixes is een echte aanrader als je van mooie wijnen houdt. Wij hebben genoten en komen graag nog een keer terug!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat jullie een heerlijke vakantie bij ons hebben gehad. Op Torre Nova en met onze lokale tips kun je prima de balans leggen tussen wat de kids en wat de ouders leuk vinden. Vakantiepret voor allemaal :). Bedankt voor jullie verblijf en we zien jullie graag terug op Torre Nova!  

zoover

Elke
Nederland
24-08-2021

Vakantie voor ouders en kinderen

We hebben enorm genoten van alles wat jullie zo mooi, vriendelijk en prettig verzorgd hebben voor jullie gasten. De combinatie van rust op jullie 'landgoed' in combinatie met aan de ene kant het uitzicht (en wandelmogelijkheden) op de heuvels en de andere kant het dorp met bakker, terrasje en winkeltjes is perfect. Je pakt de auto voor Barcelona, Tarragona en andere bijzondere plekken, maar verder kun je heerlijk alles op loopafstand doen. Vakantie voor ouders en kinderen!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Weer een treffende beschrijving van vakantie op Torre Nova :) De details die jullie noemen en de variatie van wat je kunt doen zijn ook precies waar we op focussen om een fijne vakantiebeleving te bieden. En we zagen jullie juist dit jaar, nu iedereen er zo aan toe was na al het gedoe en thuiswerken etc., meer dan ooit genieten. We zijn blij dat het jullie én de kids goed bevallen is. Nogmaals bedankt en graag tot ziens! Hartelijke groet, Jacqueline & Geert - Torre Nova Resort

zoover

Lonneke & Martijn
Nederland
23-08-2021

Ontspanje!

Een schitterend pand op een authentiek Spaanse plek. Alles in het appartement is erg compleet, fris en schoon. Je voelt je zelf bijna kasteelheer of -vrouwe. De door Geert en Jacqueline aangeraden restaurants waren ook stuk voor stuk fantastisch en die hadden we zonder hun ervaring vast niet zelf gevonden. We hebben het heerlijk gehad!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Heel erg bedankt voor jullie verblijf en de recensie! Fijn dat Torre Nova het heerlijk hebben gehad bij ons op Torre Nova. Door de hoge review scores komt iedereen ook met hoge verwachtingen en daar proberen we elke keer opnieuw weer aan te voldoen. Maar het fraaie pand, de appartementen en de locatie in het 'Toscane van Catalonië' helpen gelukkig mee, net als onze lokale tips in onze inspiratiegids die de vakantie voor jullie echt bijzonder maken. Bedankt voor de complimenten en we zien jullie graag terug op Torre Nova in de toekomst!  

zoover

Nienke & Marco
Nederland
23-08-2021

Torre Nova maakt Spanje zoals Spanje moet zijn!

Super tijd gehad op Torre Nova! Wat een idylisch plekje in een Toscaans achtige omgeving. Op Torre Nova alles perfect en met liefde verzorgd door Geert en Jacqueline. Van alle gemakken voorzien, zelfs gekoelde drankjes bij het zwembad. We hebben veel gewandeld, Barcelona bezocht (Sagrade Familia met NL gids, dank voor de tip Geert!). Mis het bakkertje met zijn vriendelijke glimlach, heerlijk dorpje ook. Onze dochter jullie heerlijke zwembad. 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie review! Bedankt voor de complimenten en mooi om te lezen dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad! Onze regio lijkt inderdaad op Toscane, alleen zonder toeristen ;). Onze vriendelijke dorpsbakker is inderdaad ook een uithangbord voor Torre Nova en hij iz blij met de gang die al onze gasten 's ochtends naar he maken voor een lekker vers stokbrood. Bedankt voor jullie verblijf en we zin jullie graag een keer terug op Torre Nova!

zoover

Familie Sterk
Nederland
17-08-2021

Grandeur, ruimte en gastvrijheid!

Wat hebben wij in augustus wederom genoten van Torre Nova. Na de 3e keer voelt het een beetje als thuis komen. De grandeur van de appartementen, het zwembad met geweldige uitzicht en gastvrijheid van Geert en Jacqueline maken het een 10! Ben je op zoek naar rust dan ben je hier op je plek maar wil je toch wat doen/drukte dan zijn er 1.001 mogelijkheden zoals Barcelona, Sitges, Monserrat etc. Wij zijn verliefd en hebben direct voor 2022 geboekt.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Wat zijn we blij met reviews zoals die van jullie! Ons geloven ze niet ;) maar jullie wel. Het geeft heel veel voldoening dat jullie opnieuw een goede vakantie bij ons hebben gehad en dat jullie weer terugkomen volgend jaar betekent dat we het nog steeds iets goeds doen hier. En in 2022 hebben wij ook weer het gevoel dat er iemand thuiskomt! Tot volgend jaar weer en hartelijke groeten, Jacqueline en Geert - Torre Nova Resort

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.