Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


zoover

Otto
Naderland
05-08-2020

Catalonië beleven vanuit een heerlijk verblijf

Rustige ligging in een prachtige omgeving. Luxe appartementen in een huis met historie. Mooie tuin met zwembad, waar je andere gasten treft, zonder dat je het gevoel hebt op elkaars lip te zitten. Alles wat je nodig hebt, of wil beleven is in de omgeving te vinden (Strand, Parc Montserrat, Barcelona, diverse Cava huizen, etc). Een 'rustdag' aan het zwembad is echter ook een genot. Ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor mooie fietstochten en/of wandelingen.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review. Ook jullie waren weer terugkerende gasten die last minute kozen voor Torre Nova omdat we in deze rare tijden een veilige en zorgeloze vakantie kunnen bieden. We zijn blij met jullie beschrijving van een gevarieerde vakantie bij ons. We hopen jullie weer terug te zien, nogmaals dank voor jullie bezoek en review!

zoover

Johan en Eefje
Nederland
02-08-2020

Heerlijke vakantie ondanks Corona

Voor de derde keer waren we dit jaar weer bij Torre Nova. We hadden besloten onze vakantie naar Slovenië te annuleren. Bij Torre Nova voelden we ons veilig en hebben we een heerlijke vakantie gehad. In het dorpje kun je je dagelijkse boodschappen doen, in de omgeving kun je super lekker eten, het strand is dichtbij en niet druk, prachtige wandel en fietsroutes en (als het weer veilig is) een bezoekje aan Barcelona is ook heel leuk. Maar een dagje bij het zwembad van Torre Nova is ook heerlijk ontspannen en relaxed Kortom ga je naar Spanje dan heb je gegarandeerd een topvakantie bij Torre Nova!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Ook weer heel leuk dat jullie alweer voor de derde keer hier waren (net als onze gasten van twee reviews hiervoor). Dat betekent toch dat we hier íets goed doen ;). En in deze vreemde tijden zijn we een prima uitwijkplek gebleken, want veel gasten van afgelopen maand waren hier al eerder geweest en wisten dat het bij ons wel goed zit (kleinschalig, veel ruimte, wij weten de weg wat er allemaal veilig kan). Maar jullie hebben geen idee hoe fijn het voor ons is om, nadat we drie maanden verplicht gesloten waren, weer gasten op Torre Nova te zien genieten van hun vakantie. En waar iedereen ook meer dan ooit aan toe was. Nogmals heel erg bedankt voor jullie komst en review. Wij kunnen het allemaal vertellen, maar als jullie het doen is dat voor gasten die nog komen nog veel meer een geruststelling. Tot ziens op Torre Nova!

zoover

Carola en Roland
Nederland
02-08-2020

Alles aan Torre Nova klopt

We hebben GENOTEN op Torre Nova Resort. Van de gastvrije ontvangst, het brandschone en comfortabele appartement, het zwembad met een drankje erbij, de wandelingen door de landelijke omgeving, het bezoeken van Mont Serrat, Sitges en een haast lege Sagrada Familias, was het een heerlijke vakantie.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Nog meer dan ooit doen we onze uiterste best om jullie, onze gasten, een fijne, veilige en zorgeloze vakantie te bieden. Fijn om te lezen dat dat gelukt is en we hebben jullie ook heerlijk zien genieten hier. En jullie zitten in de wijnhandel, dus het was onze eer te na om jullie ook een top cava (Huguet van onze vrienden van bodega Can Feixes) uit onze streek te laten proeven. We hebben er samen van genoten op jullie superbalkon bij zonsondergang en met uitzicht op het kasteel en het middeleeuwse dorp :). Ook het bezoek aan de Sagrada Familia was inderdaad uniek. We waren een van de eersten met een groepje van Torre Nova en er waren nog geen 100 bezoekers waar er normaal 1500 rondlopen. De speciale rondleiding van onze vriend Robb Reurings van Robbbcn maakte het extra bijzonder. Heel hartelijk bedankt voor jullie komst en mooie review. We zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

zoover

Richard en Jolanda
Nederland
27-07-2020

Heerlijke vakantie

Wij waren voor de derde keer op Torre Nova. Eigenlijk zouden we ivm Corona niet op vakantie gaan, maar het appartement Mas Rossignol was vrijgekomen. Reden voor ons om in deze periode wel op vakantie te gaan. Torre Nova is een heerlijke, kleinschalige maar zeer ruime accommodatie en de eigenaren Geert en Jacqueline kennen de weg in het gebied. We konden daardoor lekker vakantie vieren. We zijn o.a. naar een wijnboerderij in de omgeving geweest, naar Sitges en meerdere restaurants in de nabije omgeving. Geen enkel probleem. Ook het verblijf op de accommodatie zelf is meer dan goed te doen. De appartementen zijn heel ruim, hebben alles voorhanden wat je kunt bedenken. Van nespresso apparaat tot en met een wasrek. De tuin met zwembad en ligweide zijn ruim, er is daar tegen een minimale vergoeding een ijsje en drinken verkrijgbaar en je kunt ook een mooie wandeling maken door het er achter gelegen gebied, wat 9 hectare groot is.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! We zijn heel blij dat jullie toch op vakantie zijn gegaan en naar Torre Nova zijn gekozen. Juist dit jaar zien we heel veel terugkerende gasten, omdat jullie weten dat onze kleinschalige accommodatie veel meer garantie biedt voor een veilige en zorgeloze vakantie. Het geeft ons een heel goed gevoel om te lezen dat dat ook gelukt is, en dat vakantie vieren op Torre Nova ook in deze surrealistische tijden een goed idee is. bedankt nogmaals voor jullie bezoek en review en we hopen jullie weer terug te zien op Torre Nova!

zoover

Joke
Nederland
24-07-2020

Genieten in Torre Nova

Wij waren hier eerder in 2018 en ook nu was het fantastisch om te vertoeven in dit appartement in deze omgeving! We zouden hier zó kunnen wonen! De luxe van het huis, de rust, de wandelmogelijkheden direct vanaf Torre Nova, de geweldige en goedkope restaurants waar Geert en Jacqueline ons op wezen, het lekkere eten, de wijn, de heerlijke bedden, ... wij gaan hier weer terugkeren! We hebben reeds bij Geert geïnformeerd hoe het gaat nu Corona ons bezig houdt. Hij meldt momenteel, dwz juli 2020, dat het goed toeven is in la Torre de Claramunt. Restaurants en supermarkten zijn goed toegankelijk met gebruik van mondkapjes, en ... de berichtgeving over besmettingen doen vaak erger vermoeden dan de werkelijkheid! Die werkelijkheid is namelijk dat gasten zorgeloos, maar met in achtneming van veiligheidmaatregelen zoals afstand en mondkapjes, vakantie houden in Torre Nova en omgeving! Wij maken plannen voor een verblijf!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie review en we leuk dat jullie er weer waren in februari. De calçotada (een traditioneel Catalaans eetfeest in het voorjaar met lente-uien op de barbecue) herinneren we ons nog goed. Ook de cava was lekker ;) Ook heel erg bedankt voor jullie steun nu in de lastige corona tijd. En het klopt wat je zegt, op Torre Nova en in onze regio is het veilig. We zien jullie graag terug op Torre Nova! Nogmaals dank voor jullie review en steun!

zoover

Marieke
Nederland
26-10-2019

Geweldig!!

Wat hebben we genoten!! Een heerlijke week Spanje met een thuiskomen als Torre Nova, in 1 woord fantastisch.... Wij logeerden in het bovenste appartement (Montserrat) met een prachtig uitzicht over het dorp torre de Claramunt.

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! We zijn blij dat jullie een fijne herfstvakantie op Torre Nova hebben gehad. En inderdaad is Montserrat een van de mooiste appartementen met het grote balkon en het uitzicht op het middeleeuwse dorp en de vallei. De eerste keer dat we daar (na een tijd zoeken) zelf stonden dachten we 'dit is het!' ;). Bedankt voor jullie bezoek en we zien jullie graag weer een keer terug op Torre Nova!

elizawashere

Marit
Nederland
25-10-2019

Alles wat we zochten in een fijne vakantiebestemming

“Torre Nova was voor ons alles wat we zochten in een fijne vakantiebestemming. We zijn een gezin met twee kleine kinderen van 2,5 en 10 maanden oud. Hier voelden zij zich thuis en wij ook. Wat een prachtig en comfortabel appartement, een mooie tuin met zwembad. Aanspraak van andere prettige gasten. Je wandelt zo het dorpje in waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt (bakker, supermarktje, restaurantje met ballenbak, drogist, apotheek). Geert en Jacqueline zijn ontzettend gastvrij. Ze mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet! Zeker een aanrader :-)!”

zoover

Hanny en Eli Kok
Nederland
06-10-2019

Geweldig, moelijk te overtreffen

Torra Nova is een prachtig gerenoveerd landhuis op een geweldige plek. Als je hier zoals wij, drie weken verblijft, heb je wel een auto nodig. Wij hadden een van de kleinste appartementen maar dat was nog dubbel zo groot als wij gewend waren. In en rond het huis is vanuit liefde en intelligentie aan alles is gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Terra nova ligt heel centraal en is daarmee een prima uitvalsbasis voor uitstapjes. Barcelona ligt om de hoek en is goed per auto te bereiken. Door de vele parkeergarages is parkeren ook geen probleem. Verder liggen er verschillende leuke stadjes in de directe omgeving. Kortom, een geweldige bestemming, ook als je zoals wij wat langer op één plaats wilt verblijven. Jacqueline en Geert deden alles wat in hun vermogen lag om ons een fijne vakantie te bezorgen. Probleem hierbij is wel dat wij vrezen in de toekomst niet meer zo'n fijne plek te vinden.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor het delen van jullie vakantie-ervaringen op Torre Nova! Fijn dat het goed bevallen is, jullie hebben ook heel veel gedaan en gezien in die periode. We vinden het leuk om onze gasten bijzondere tips te geven en er later hier de verhalen over te lezen. We vonden het fijn dat jullie onze gasten waren en als je inderdaad echt niets beters meer kunt vinden... gewoon weer terugkomen ;) Nog genoeg te beleven dus graag tot ziens!

zoover

familie Zoontjes
Nederland
05-10-2019

Zo'n fijne plek!

Torre Nova was voor ons alles wat we zochten in een fijne vakantiebestemming. We zijn een gezin met twee kleine kinderen van 2,5 en 10 maanden oud. Hier voelden zij zich thuis en wij ook. Wat een prachtig en comfortabel appartement, een mooie tuin met zwembad. Aanspraak van andere prettige gasten. Je wandelt zo het dorpje in waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt (bakker, supermarktje, restaurantje met ballenbak, drogist, apotheek). Geert en Jacqueline zijn ontzettend gastvrij. Ze mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet! Zeker een aanrader :-)!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Wat de bedoeling van Torre Nova is is dat het vanaf de aankomst even als thuis voelt. Leuk dat dat weer gelukt is, ook voor jullie kleintjes! We voelen ons ook best trots als we iedereen hier lekker zien genieten. Bedankt voor jullie bezoek en de aanbeveling, en graag tot ziens!

zoover

Janna
Nederland
03-10-2019

Enorm genieten!

Het was echt super! We hebben enorm genoten van de 4 dagen die we in Torre Nova verbleven. Ons appartement was super de luxe, enorm groot en een fantastisch uitzicht vanuit de woonkamer. Een heerlijk ontvangst met een flesje wijn van het huis; wat wil je nog meer? Alle bezienswaardigheden dicht in de buurt maar toch op een rustige plek. Kortom hier willen we wel vaker naartoe!!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! En fijn dat jullie vriendinnen uitstapje naar Torre Nova en Catalonië goed is bevallen. We zien jullie graag weer terug!

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.