Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


zoover

Johan en Eefje
Nederland
2020-08-02

Heerlijke vakantie ondanks Corona

Voor de derde keer waren we dit jaar weer bij Torre Nova. We hadden besloten onze vakantie naar Slovenië te annuleren. Bij Torre Nova voelden we ons veilig en hebben we een heerlijke vakantie gehad. In het dorpje kun je je dagelijkse boodschappen doen, in de omgeving kun je super lekker eten, het strand is dichtbij en niet druk, prachtige wandel en fietsroutes en (als het weer veilig is) een bezoekje aan Barcelona is ook heel leuk. Maar een dagje bij het zwembad van Torre Nova is ook heerlijk ontspannen en relaxed Kortom ga je naar Spanje dan heb je gegarandeerd een topvakantie bij Torre Nova!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie mooie review! Ook weer heel leuk dat jullie alweer voor de derde keer hier waren (net als onze gasten van twee reviews hiervoor). Dat betekent toch dat we hier íets goed doen ;). En in deze vreemde tijden zijn we een prima uitwijkplek gebleken, want veel gasten van afgelopen maand waren hier al eerder geweest en wisten dat het bij ons wel goed zit (kleinschalig, veel ruimte, wij weten de weg wat er allemaal veilig kan). Maar jullie hebben geen idee hoe fijn het voor ons is om, nadat we drie maanden verplicht gesloten waren, weer gasten op Torre Nova te zien genieten van hun vakantie. En waar iedereen ook meer dan ooit aan toe was. Nogmals heel erg bedankt voor jullie komst en review. Wij kunnen het allemaal vertellen, maar als jullie het doen is dat voor gasten die nog komen nog veel meer een geruststelling. Tot ziens op Torre Nova!

zoover

Carola en Roland
Nederland
2020-08-02

Alles aan Torre Nova klopt

We hebben GENOTEN op Torre Nova Resort. Van de gastvrije ontvangst, het brandschone en comfortabele appartement, het zwembad met een drankje erbij, de wandelingen door de landelijke omgeving, het bezoeken van Mont Serrat, Sitges en een haast lege Sagrada Familias, was het een heerlijke vakantie.

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie mooie review! Nog meer dan ooit doen we onze uiterste best om jullie, onze gasten, een fijne, veilige en zorgeloze vakantie te bieden. Fijn om te lezen dat dat gelukt is en we hebben jullie ook heerlijk zien genieten hier. En jullie zitten in de wijnhandel, dus het was onze eer te na om jullie ook een top cava (Huguet van onze vrienden van bodega Can Feixes) uit onze streek te laten proeven. We hebben er samen van genoten op jullie superbalkon bij zonsondergang en met uitzicht op het kasteel en het middeleeuwse dorp :). Ook het bezoek aan de Sagrada Familia was inderdaad uniek. We waren een van de eersten met een groepje van Torre Nova en er waren nog geen 100 bezoekers waar er normaal 1500 rondlopen. De speciale rondleiding van onze vriend Robb Reurings van Robbbcn maakte het extra bijzonder. Heel hartelijk bedankt voor jullie komst en mooie review. We zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

zoover

Richard en Jolanda
Nederland
2020-07-27

Heerlijke vakantie

Wij waren voor de derde keer op Torre Nova. Eigenlijk zouden we ivm Corona niet op vakantie gaan, maar het appartement Mas Rossignol was vrijgekomen. Reden voor ons om in deze periode wel op vakantie te gaan. Torre Nova is een heerlijke, kleinschalige maar zeer ruime accommodatie en de eigenaren Geert en Jacqueline kennen de weg in het gebied. We konden daardoor lekker vakantie vieren. We zijn o.a. naar een wijnboerderij in de omgeving geweest, naar Sitges en meerdere restaurants in de nabije omgeving. Geen enkel probleem. Ook het verblijf op de accommodatie zelf is meer dan goed te doen. De appartementen zijn heel ruim, hebben alles voorhanden wat je kunt bedenken. Van nespresso apparaat tot en met een wasrek. De tuin met zwembad en ligweide zijn ruim, er is daar tegen een minimale vergoeding een ijsje en drinken verkrijgbaar en je kunt ook een mooie wandeling maken door het er achter gelegen gebied, wat 9 hectare groot is.

Jacqueline en Geert, Torre Nova resort:

Bedankt voor jullie mooie review! We zijn heel blij dat jullie toch op vakantie zijn gegaan en naar Torre Nova zijn gekozen. Juist dit jaar zien we heel veel terugkerende gasten, omdat jullie weten dat onze kleinschalige accommodatie veel meer garantie biedt voor een veilige en zorgeloze vakantie. Het geeft ons een heel goed gevoel om te lezen dat dat ook gelukt is, en dat vakantie vieren op Torre Nova ook in deze surrealistische tijden een goed idee is. bedankt nogmaals voor jullie bezoek en review en we hopen jullie weer terug te zien op Torre Nova!

zoover

Joke
Nederland
2020-07-24

Genieten in Torre Nova

Wij waren hier eerder in 2018 en ook nu was het fantastisch om te vertoeven in dit appartement in deze omgeving! We zouden hier zó kunnen wonen! De luxe van het huis, de rust, de wandelmogelijkheden direct vanaf Torre Nova, de geweldige en goedkope restaurants waar Geert en Jacqueline ons op wezen, het lekkere eten, de wijn, de heerlijke bedden, ... wij gaan hier weer terugkeren! We hebben reeds bij Geert geïnformeerd hoe het gaat nu Corona ons bezig houdt. Hij meldt momenteel, dwz juli 2020, dat het goed toeven is in la Torre de Claramunt. Restaurants en supermarkten zijn goed toegankelijk met gebruik van mondkapjes, en ... de berichtgeving over besmettingen doen vaak erger vermoeden dan de werkelijkheid! Die werkelijkheid is namelijk dat gasten zorgeloos, maar met in achtneming van veiligheidmaatregelen zoals afstand en mondkapjes, vakantie houden in Torre Nova en omgeving! Wij maken plannen voor een verblijf!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie review en we leuk dat jullie er weer waren in februari. De calçotada (een traditioneel Catalaans eetfeest in het voorjaar met lente-uien op de barbecue) herinneren we ons nog goed. Ook de cava was lekker ;) Ook heel erg bedankt voor jullie steun nu in de lastige corona tijd. En het klopt wat je zegt, op Torre Nova en in onze regio is het veilig. We zien jullie graag terug op Torre Nova! Nogmaals dank voor jullie review en steun!

zoover

Marieke
Nederland
2019-10-26

Geweldig!!

Wat hebben we genoten!! Een heerlijke week Spanje met een thuiskomen als Torre Nova, in 1 woord fantastisch.... Wij logeerden in het bovenste appartement (Montserrat) met een prachtig uitzicht over het dorp torre de Claramunt.

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie mooie review! We zijn blij dat jullie een fijne herfstvakantie op Torre Nova hebben gehad. En inderdaad is Montserrat een van de mooiste appartementen met het grote balkon en het uitzicht op het middeleeuwse dorp en de vallei. De eerste keer dat we daar (na een tijd zoeken) zelf stonden dachten we 'dit is het!' ;). Bedankt voor jullie bezoek en we zien jullie graag weer een keer terug op Torre Nova!

website

Marit
Nederland
2019-10-25

Alles wat we zochten in een fijne vakantiebestemming

“Torre Nova was voor ons alles wat we zochten in een fijne vakantiebestemming. We zijn een gezin met twee kleine kinderen van 2,5 en 10 maanden oud. Hier voelden zij zich thuis en wij ook. Wat een prachtig en comfortabel appartement, een mooie tuin met zwembad. Aanspraak van andere prettige gasten. Je wandelt zo het dorpje in waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt (bakker, supermarktje, restaurantje met ballenbak, drogist, apotheek). Geert en Jacqueline zijn ontzettend gastvrij. Ze mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet! Zeker een aanrader :-)!”

bron: Eliza was here

website

Christel
Nederland
2019-07-18

Nog nooit hadden we zo'n ruim appartement

“Ons verblijf in Torre Nova was fantastisch. Nog nooit hadden we zo’n ruim appartement. Het was heel schoon en erg compleet. Voor ons was er echt geen minpuntje te ontdekken. Geert en Jacqueline waren altijd bereikbaar voor tips en hulp waar nodig. En... doordat we een auto hadden konden we leuke tripjes maken naar Barcelona, Camp Nou en de badplaats Sitges. In de buurt waren veel leuke, zeer betaalbare restaurantjes voor lunch of diner. Kortom; wij hebben genoten en komen heel graag nog eens terug!”

bron: Eliza was here

website

Stijn
Nederland
2019-06-28

Fantastisch verblijf

“We hebben echt een fantastisch verblijf gehad, de accommodatie is nog beter dan de foto's laten zien. De omgeving is heerlijk en het zwembad was een absolute must in de warme week die we hadden. Geert en Jacqueline zijn enorm gastvrij en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug! Helemaal niets op aan te merken.”

bron: Eliza was here

website

Paul
Nederland
2019-06-20

Genoren van ons verblijf

“Prachtige locatie in het pittoreske Torre Nova de Claramunt. Appartement was zeer ruim en van alle luxe en moderne gemakken voorzien. Alles leek net nieuw! De foto's op de website geven een goed beeld van deze heerlijke plek. Vanuit het appartement hadden we, via een heel groot raam, een schitterend uitzicht op het dorpje en het kasteel. Het leek wel een heel groot schilderij! Aan de andere kant keken we uit over de bossen en de heuvels. Schitterende omgeving met vele mooie dorpen en stadjes in de omgeving. Torre Nova is een fantastische plek op nog geen 45 minuten rijden van Barcelona. De map in het appartement staat vol met goede tips voor een schitterende wandeling, leuke activiteiten of een goed restaurant. Tip: doe de fietstour met Marloes door Barcelona! Dan kom je door wijken en op plaatsen waar je anders nooit zo snel zal komen! Wij hebben in elk geval genoten van ons verblijf en komen zeker nog een keer terug! Bedankt Geert en Jacqueline!”

bron: Eliza was here

website

Esther
Nederland
2019-04-30

Een aanrader!

“Een frisse week in de meivakantie, maar dat uitzicht op het dorp en het kasteel door dat enorme raam in dat fijne, ruime appartement maakte alles goed! Geert en Jaqueline hebben een prima formule neergezet met hun prachtig verbouwde landhuis. Ze geven tips op maat en zorgen ervoor dat we ons even inwoners van Torre de Claramunt voelen. Een aanrader!”

Bron: Eliza was here

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.