Recensies

Wat onze gasten zeggen

We hebben onze uiterste best gedaan om een website maken met veel informatie en eerlijke foto's, maar de beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren is natuurlijk de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan op ons luxe resort in Spanje.

Wij zijn heel trots op de hoge waardering die we van onze gasten op de diverse reviewsites krijgen. Maar dat betekent ook dat iedereen op Torre Nova met hoge verwachtingen aankomt. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die hoge verwachtingen ook elke keer opnieuw waar te maken!

 

Lees hier de ervaringen van onze gasten, geplaatst op Google, Tripadvisor, Eliza was here, Zoover en Booking. 

Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en luxe van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. En tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.

Lees er alles over in onze digitale Torre Nova informatiegids.


google

Michael
Nederland
20-10-2022

Je laat op Torre Nova de wereld even achter je

Tijdens onze reis door Spanje, hebben we Torre Nova aangedaan. En dat bleek de kers op de vakantie taart te zijn. Het resort bevindt zich in een totaal niet toeristisch dorp, en dat geeft een fantastische rust. Maar ook een leuke connectie met de kleine ondernemers in het dorp en zijn bewoners. Het resort is perfect. We verbleven op de eerste etage in appartement Castillo , en keken uit over een waanzinnig landschap met een kasteel, alsof we onszelf in een schilderij waanden. En aan elk facet in de kamer en het pand is nagedacht, zowel in de styling als de praktische zaken. Geert zei bij onze aankomst; Achter ons hek laat je de wereld even achter je. En dat is de absolute waarheid. De meerwaarde was voor ons de wijze waarop we door Jacqueline en Geert opgevangen zijn. Hun tips (wat waar te doen), passie voor het avontuur dat ze zijn aangegaan, hun connectie met de ondernemers en bewoners uit de omgeving en de leuke gesprekken, gaan we nooit vergeten. En gaat er voor zorgen dat we vaker terug zullen gaan. We hadden 4 dagen geboekt, maar hebben onze volgende locatie afgezegd om langer in Torre Nova te kunnen blijven. En waren er daarna nog steeds niet toe aan weg gaan. We hebben de mooiste feesten mee mogen maken, van menselijke toren (castellers ) tot lopend vuur (correfoc). En de meest fantastische locale restaurantjes kunnen bezoeken (op advies van Geert en Jacqueline). Allemaal dingen die we zelf nooit gevonden zouden hebben. En bij toeval zijn we met Geert bij een wedstrijd van FC Barcelona in the Champions League geweest. Dit was het hoogtepunt van ons fantastische verblijf. Al met al, heerlijk en geweldig! 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten! Het is elke keer opnieuw weer leuk om de weergave van een vakantie op Torre Nova te lezen. Jullie hadden inderdaad geluk, want er was juist in de dagen dat jullie er waren veel te doen qua catalaanse tradities: de castellers / menselijke kastelen (kippenvel), de correfoc / rennend vuur (zou in Nederland absoluut verboden zijn ;) en natuurlijk de wedstrijd van Barça (toeval bestaat niet..). Ons concept is ook bewust om samen te werken met de kleine ondernemers in ons dorp en regio (restaurans, winkels, de bakker, etc). Dat geeft ons zeker goodwill in het dorp en voor jullie als gasten is het authentiek want inderdaad zitten we in ´het Toscane van Catalonië´, maar dan zonder toeristen en nog vlakbij Barcelona en de stranden ook. We zijn blij dat jullie een fijne tijd bij ons hebben gehad en we zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

tripadvisor

Daphne
Nederland
06-10-2022

Torre Nova Resort binnen en buiten de poort een Catalaans paradijs

10 +
Pas op: ga hier (niet) heen. Want je wilt er niet meer weg. Torre Nova Resort is een paradijs temidden van het Catalaanse paradijs.
Of je nou de poort in loopt of eruit je vind hier rust, passie, verbinding, schoonheid. ❤️

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Rust, passie, verbinding en schoonheid.. mooier kunnen we het zelf niet omschrijven. De verwachtingen worden door alle mooie recensies steeds hoger, maar we zullen onze uiterste best blijven doen om er steeds opnieuw aan te voldoen! Bedankt voor jullie verblijf en we zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

google

Mark
United States
06-10-2022

Good for the soul!

Ons tweede bezoek aan Torre Nova. Geert en Jaqueline zijn zulke aardige hosts en ze hebben een prachtig, sereen resort gebouwd dat ik iedereen zou aanraden als good for the soul. We komen terug. Thanks guys!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie recensie en complimenten. We zijn er trots op dat veel van onze gasten vroeg of laat terugkomen, een teken dat Torre Nova het waard is. Wijzelf (als onze beste klanten) zijn het er volledig mee eens dat Torre Nova good is for the soul :) Bedankt voor jullie bezoek en tot ziens!

tripadvisor

Ton
Nederland
01-10-2022

Torre Nova Resort & Spa; een aanrader!

Wij verbleven in sept. ‘22 met z’n tweeën een week in een appartement (dat van alle gemakken is voorzien) in het prachtige landhuis van Jacqueline en Geert. Fantastische gastvrouw en -heer die je volledig in de watten leggen. Met een complete digitale informatiemap, topservice en een gezellig praatje, alleen als je daar zin in hebt. De omgeving is erg mooi (om te wandelen) en met 15 autominuten bezoek je de leukste plekjes en eet je heerlijk in de leukste restaurantjes. Een bezoek aan Barcelona, Sitges en Tarragona zijn absoluut de moeite waard. Kortom een aanrader voor rustzoekers die graag op pad gaan met de auto.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! We hebben gelukkig zakken vol met watten om jullie in te leggen ;) De mooie appartementen helpen mee, de prima restaurantjes en alles wat er bij ons te doen is. De compleet vernieuwde digitale informatiegids helpt jullie op weg naar de highlights en hidden gems die je anders niet snel zelf gevonden zou hebben. Dank ook voor de mooie woorden over ons gastvrouw-/heerschap, we zijn er trots op dat dat vaak in de reviews genoemd wordt! Fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad bij ons en we zien jullie graag weer een keer terug op Torre Nova! 

tripadvisor

Hanneke
Nederland
22-09-2022

Genieten van het echte Spanje!

We hebben een heerlijke tijd gehad bij jullie op Torre Nova: veel comfort: complete accomodatie, heerlijk zwembad, prachtige plek. Samen met de tips en super service daaromheen hebben we veel mooie dingen gedaan en gezien. FC Barcelona was een van de parels, net zoals de castellers, festa major en heerlijke restaurants. We hebben het echte spanje geproefd; heerlijk!
Dankzij een super service van het gastechtpaar!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Leuk om te horen dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad en bedankt voor jullie mooie recensie. En jullie hebben ook de nodige hoogtepunten meegemaakt, zoals de wedstrijd van FC Barcelona, de menselijke kasten in Vilafranca en het festa major! Eind augustus is een van de mooiste perioden om op Torre Nova te zijn :). En alle restaurantjes waar jullie heerlijk gegeten hebben, moesten wij natuurlijk voorproeven. Jullie begrijpen hoe zwaar ons elevn hier is inmiddels ;) Bedankt voor jullie verblijf en we zien jullie graag weer een keer terug op Torre Nova!

google

Charlotte, Kurt, Bert en Sam
België
17-09-2022

Zeer mooi appartement en mooi domein

Zeer mooi appartement en mooi domein. Alles gezellig ingericht en zeer proper. De eigenaars zijn aangename mensen. Het was erg leuk om een hele hoop tips te krijgen ivm restaurants en uitstapjes. Ik heb eens in de fotoalbums gekeken van hoe het huis er uitzag voor de verbouwingen en jullie hebben er echt iets moois van gemaakt! Het was voor ons een heel leuk verblijf.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie recensie! We zijn blij dat jullie een fijne vakantie bij ons op Torre Nova hebben gehad. De fotoalbums geven inderdaad een inkijkje in hoe Torre Nova tot stand is gekomen, ze bevatten veel foto´s van de staat waarin we het in 2007 aantroffen en hoe we het in de jaren daarna verbouwd hebben tot ons vakantieparadijs. want we genieten hier zelf ook nog elke dag van het leven :) Bedankt voor jullie verblijf en graag tot ziens op Torre Nova!

tripadvisor

Natasja
Nederland
15-09-2022

Ontspannen vakantie in een prachtige omgeving van Noord Spanje

Torre Nova is een prachtig huis met ruime appartementen waar je alles nodig hebt voor een fijne relaxte vakantie. Ligt in een klein dorp maar bakker, kleine supermarkt en restaurants op loopafstand. Betaalbare restaurants in het dorp. Daarbuiten voor ieder wat wils. Goedkoop en wat duurder. Maar overal kun je heerlijk eten. Geert en Jaqueline zijn ontzettend vriendelijk en kunnen je alles vertellen over de omgeving. Zoveel leuke dingen te doen. We hebben na één week echt nog niet alles gezien. 
Barcelona op 40 min en de stranden ook binnen half uur rijden. Je verblijft in de rust maar je kunt de drukte opzoeken. 
Het zwembad is erg fijn en voor de kinderen genoeg te spelen. Toen wij er waren zaten er nog meer Nederlanders. Wat wij als leuk hebben ervaren omdat je gezellig een praatje kunt maken en voor de kinderen ook leuk is om met andere kinderen te spelen. 
Al met al een fijne vakantie als je wilt relaxen maar zeker ook als je veel wilt gaan doen en bekijken. 
Geert en Jaqueline nogmaals bedankt voor de fijne vakantie.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Iedereen leest de reviews hier en komt met hoge verwachtingen bij ons aan, dus we doen er alles aan om die elke keer weer waar te maken. Fijn om te lezen dat het bij jullie ook weer gelukt is en dat jullie van je vakantie bij ons hebben genoten. En als de kids het leuk hebben geldt dat ook voor de ouders natuurlijk :). Bedankt voor julie verblijf en we zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

google

Jenny
Nederland
08-09-2022

Deze willen we voor onszelf houden

Dit is zo'n vakantiebestemming die je eigenlijk niet wilt reviewen omdat je hem voor jezelf wil houden. De locatie is fantastisch, tussen het dorp en uitkijkend over de vallei. Heerlijk zwembad en luxe appartement. De kinderen en wij hebben genoten.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie recensie! Dat horen we vaker ;) dat gasten het voor zichzelf willen houden. We zijn blij dat jullie en de kids een fijne vakantie bij ons hebben gehad en we zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

google

Mathijn
Nederland
03-09-2022

Voor de vierde keer in Torre Nova en vonden het weer geweldig!

We verbleven voor de vierde keer in Torre Nova en vonden het weer geweldig! @Jacqueline en Geert bedankt dat je geweldige gastheren bent; wij en de kinderen hadden een geweldige tijd! We komen heel graag terug naar jullie mooie resort, het heeft alles wat we zoeken in een vakantie.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt (weer) voor jullie mooie review! Het is altijd leuk als fijne gasten terugkomen, en in jullie geval zelfs al voor de vierde keer. De verwachtingen worden elk jaar natuurlijk hoger ;) Jullie recensie lezend zijn we daar in geslaagd en dat is de belangrijkste graadmeter dat en we erin slagen om de hoge kwaliteit die we willen bieden ook blijvend in stand te houden. Heel erg bedankt weer voor jullie verblijf en graag weer tot ziens!

google

Martin
Nederland
02-09-2022

Heerlijke dagen gehad op Torre Nova Resort & Spa

Wat hebben wij heerlijke dagen gehad op Torre Nova Resort & Spa. Met het gezin, goed vertoeven bij het zwembad met genoeg bedden en schaduw voor iedereen en het mooie uitzicht. Iedere ochtend even naar het bakkertje lopen voor heerlijk brood en een kopje koffie. Op korte afstand van diverse restaurants en eten met de lokale bevolking. Wat een luxe, het digitale informatieboek en het weekprogramma in de buurt. Mooie plekken in de nabijheid om te bezoeken en cultuur te snuiven. De drukte in dan met de auto zo in Barcelona of meerdere badplaatsen. Enige spijt van deze lokatie is dat wij niet eerder hadden geboekt en we maar drie nachten konden blijven ;-). Tip. Boek op tijd en voor meerdere nachten of te genieten van deze mooie lokatie, de omgeving en de gastvrijheid van Jacqueline en Geert. Dank.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie recensie! we zijn trots op onze vernieuwde digitale informatiegids, waarin je een menu van highlights en hidden gems vindt voor een afwisselende vakantie. En ook het weekprogramma met Catalaanse tradities en festiviteiten staat er nu in, zodat je kunt genieten van menselijke kastelen, vuurwerkspektakels en zomerfeesten in de regio. Fijn om te horen dat die in een behoefte voorziet, bedankt! Inderdaad zijn er als je laat boekt alleen nog wat gaatjes. Die ontstaan omdat we geen vaste aankomst- of vertrekdag hanteren zoals veel andere accomodaties. Maar met de gaatjes kunnen we altijd nog anderen blij maken, en dat is gelukt als we jullie review lezen. Bedankt voor jullie bezoek en graag tot ziens op Torre Nova!

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.