Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan op dit luxe resort in Spanje. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


google

Jan-Willem
Nederland
29-08-2021

Wij hebben genoten!

Wat hebben wij (gezin met baby en 4-jarige) een heerlijke vakantie gehad op Torre Nova! Een prachtig ruim appartement dat van alle gemakken is voorzien en heerlijk koel blijft gedurende de dag. Het zwembad was favoriet bij de kleuter, samen met andere kindjes heeft ze zich daar dagelijks vermaakt. Geert en Jacqueline zijn zeer gastvrij en altijd beschikbaar voor als je vragen hebt. Door de goede tips op de site en van hen persoonlijk kom je op de mooiste plekjes in de omgeving en eet en drink je bij restaurants (met de echt Spaanse keuken) die je anders niet zou vinden. Ook de rondleiding op de wijnbodega Can Feixes is een echte aanrader als je van mooie wijnen houdt. Wij hebben genoten en komen graag nog een keer terug!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat jullie een heerlijke vakantie bij ons hebben gehad. Op Torre Nova en met onze lokale tips kun je prima de balans leggen tussen wat de kids en wat de ouders leuk vinden. Vakantiepret voor allemaal :). Bedankt voor jullie verblijf en we zien jullie graag terug op Torre Nova!  

zoover

Lonneke & Martijn
Nederland
23-08-2021

Ontspanje!

Een schitterend pand op een authentiek Spaanse plek. Alles in het appartement is erg compleet, fris en schoon. Je voelt je zelf bijna kasteelheer of -vrouwe. De door Geert en Jacqueline aangeraden restaurants waren ook stuk voor stuk fantastisch en die hadden we zonder hun ervaring vast niet zelf gevonden. We hebben het heerlijk gehad!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Heel erg bedankt voor jullie verblijf en de recensie! Fijn dat Torre Nova het heerlijk hebben gehad bij ons op Torre Nova. Door de hoge review scores komt iedereen ook met hoge verwachtingen en daar proberen we elke keer opnieuw weer aan te voldoen. Maar het fraaie pand, de appartementen en de locatie in het 'Toscane van Catalonië' helpen gelukkig mee, net als onze lokale tips in onze inspiratiegids die de vakantie voor jullie echt bijzonder maken. Bedankt voor de complimenten en we zien jullie graag terug op Torre Nova in de toekomst!  

zoover

Nienke & Marco
Nederland
23-08-2021

Torre Nova maakt Spanje zoals Spanje moet zijn!

Super tijd gehad op Torre Nova! Wat een idylisch plekje in een Toscaans achtige omgeving. Op Torre Nova alles perfect en met liefde verzorgd door Geert en Jacqueline. Van alle gemakken voorzien, zelfs gekoelde drankjes bij het zwembad. We hebben veel gewandeld, Barcelona bezocht (Sagrade Familia met NL gids, dank voor de tip Geert!). Mis het bakkertje met zijn vriendelijke glimlach, heerlijk dorpje ook. Onze dochter jullie heerlijke zwembad. 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie review! Bedankt voor de complimenten en mooi om te lezen dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad! Onze regio lijkt inderdaad op Toscane, alleen zonder toeristen ;). Onze vriendelijke dorpsbakker is inderdaad ook een uithangbord voor Torre Nova en hij iz blij met de gang die al onze gasten 's ochtends naar he maken voor een lekker vers stokbrood. Bedankt voor jullie verblijf en we zin jullie graag een keer terug op Torre Nova!

zoover

Familie Sterk
Nederland
17-08-2021

Grandeur, ruimte en gastvrijheid!

Wat hebben wij in augustus wederom genoten van Torre Nova. Na de 3e keer voelt het een beetje als thuis komen. De grandeur van de appartementen, het zwembad met geweldige uitzicht en gastvrijheid van Geert en Jacqueline maken het een 10! Ben je op zoek naar rust dan ben je hier op je plek maar wil je toch wat doen/drukte dan zijn er 1.001 mogelijkheden zoals Barcelona, Sitges, Monserrat etc. Wij zijn verliefd en hebben direct voor 2022 geboekt.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Wat zijn we blij met reviews zoals die van jullie! Ons geloven ze niet ;) maar jullie wel. Het geeft heel veel voldoening dat jullie opnieuw een goede vakantie bij ons hebben gehad en dat jullie weer terugkomen volgend jaar betekent dat we het nog steeds iets goeds doen hier. En in 2022 hebben wij ook weer het gevoel dat er iemand thuiskomt! Tot volgend jaar weer en hartelijke groeten, Jacqueline en Geert - Torre Nova Resort

google

Camiel
Nederland
14-08-2021

Aanrader!

Wij zijn deze zomer drie weken op Torre Nova geweest. Een prachtig huis met veel ruimte. In het huis bevinden zich luxe appartementen met veel privacy en buiten is er een prachtig zwembad waar je de gezelligheid met andere gasten kan opzoeken. De meeste uitstapjes zijn op 45 min - 1 uur afstand. De combinatie van de levendige stad Barcelona met de rust op Torre Nova is heel fijn. Geert en Jacqueline hebben service hoog in het vaandel staan. Kortom, een aanrader!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Super bedankt voor jullie mooie recensie! Jullie hebben met de drie weken het record van de duur van het verblijf verbroken :) 6 weken geleden zag het seizoen er zeer dreigend uit mar gelukkig hebben we de afgelopen (en komende) weken weer veel mensen zien genieten van hun vakantie, iets waar jullie meer dan ooit aan toe waren. Heel fijn om te lezen dat het goed bevallen is. Nogmaals dank voor jullie verblijf en de aanbeveling! 

google

Sven
Nederland
10-08-2021

Hoogvlieger

Je hebt een gastheer en een gastvrouw. En je hebt Geert en Jacqueline.Zij maken van Torre Nova de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Catalonië. Ze kennen de streek en de mensen, wijzen je de weg naar bekende en minder bekende locaties, restaurants,... Perfect onderhouden domein en logies, iets om naar uit te kijken en zelfs terug te keren...

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Hartelijk bedankt voor jullie mooie recensie! Het is voor ons een rare tijd geweest, ruim een jaar zonder gasten. Maar gelukkig hebben we weer gasten en als we jullie review lezen bevestigt het dat wij het nog kunnen :) en dat Torre Nova nog steeds een fijne plek is om vakantie te vieren. En we krijgen vaak mails die beginnen met 'we komen eigenlijk nooit ergens terug, maar...', dus we zien jullie heel graag terugkomen. Nogmaals dank voor jullie verblijf en de mooie review! Hartelijke groet, Jacqueline en Geert - Torre Nova Resort

zoover

fam. Krause
Nederland
10-08-2021

Fantastische locatie

In juli 7 dagen verbleven op deze fantastische locatie. De gastheer-/dame zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Wij verbleven in het appartement met het dakterras. Het uitzicht is op alle momenten van de dag en avond adembenemend. Zeer ruim goed ingericht appartement met veel privacy en van alle gemakken voorzien, bedden zijn uitstekend. Mooi aangelegde tuin met ruim zwembad en meer dan voldoende ligbedden en schaduwplekken.De locatie biedt in de omgeving legio mogelijkheden en dat alles op max 30 autominuten zoals het strand, Barcelona en de cavahuizen van de Penedès. Wel belangrijk dat je over een auto beschikt want het dorp zelf biedt afgezien van de heerlijke rust niet veel mogelijkheden.Kortom een heerlijk plek om tot rust te komen maar ook vooral een prima uitvalbasis voor uitstapjes.Dankjulliewel Jacqueline en Geert voor de fijne week bij jullie, wij komen graag terug.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Heel erg bedankt voor jullie verblijf en mooie en super complete review! We zouden het zelf niet beter kunnen omschrijven ;) Goed om te horen dat jullie een fijne vakantie bij ons hebben gehad en ja, dat uitzicht van appartement Montserrat is super inderdaad. Als we een dag of wat geen gasten hebben is het onze favoriete happy hour plek ;). We zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

google

Joris
Nederland
10-08-2021

Boek die vakantie gewoon voordat het vol zit!

In Juli/Augustus hebben we ruim 2 weken doorgebracht in La Torre Nova (appartement La Torre) met onze 3 kinderen. We hebben genoten van het resort, het zwembad en de hulp en aandacht van Geert en Jacqueline. De kinderen hebben zich volop vermaakt met andere kinderen, de tafeltennistafel, BBQ, strips/boeks die voorhanden zijn en natuurlijk het heerlijke warme zwembad. Vanuit La Torre de Claramunt kan je alle kanten op en bijna alles is minder dan een uur rijden. Montserrat, Sitges, Barcelona, Tarragona en natuurlijk de kleinere plaatjes en stranden in de buurt. Doe jezelf een plezier, twijfel geen moment en boek die vakantie gewoon voordat het vol zit!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Heel erg bedankt voor jullie verblijf en de mooie review over Torre Nova en ons. Wat zijn we blij dat we weer 'gewoon' gasten kunnen ontvangen en dat we jullie hier zien genieten. Een treffende beschrijving, fijn dat jullie zo ook aan andere gasten laten zien wat vakantie op Torre Nova met kids betekent. nogmaals dank en we hopen jullie weer terug te zien op Torre Nova! 

zoover

Suus
Nederland
09-08-2021

Corona proof veilig vakantie ondanks code oranje

Afgelopen 2 weken hebben wij een heerlijke vakantie gehad in een van de luxe appartementen van het Torre Nova Resort. Vier jaar geleden waren wij hier voor het eerst geweest en we wilden hier graag nog eens terugkomen. Er is in deze omgeving, het 'Toscane van Spanje', zeer veel te doen, cultuur, strand, natuur, wandelen...Alhoewel Spanje nog code Oranje was, konden wij heel veilig vakantie vieren. Het landhuis is heel groot, de appartementen volledig zelfvoorziend en ook de tuin met zwembad is heel ruim opgezet. Alle mogelijkheid om 1,5m afstand te bewaren indien nodig.Het ontvangst door Geert en Jacqueline was opnieuw zeer hartelijk. En ook dit keer hadden zijn weer leuke tips voor nieuwe uitstapjes. Barcelona, Tarragona, het strand Sitges, Montserat, Reus... allemaal goed aan te rijden. Kortom een aanrader, we komen heel graag nog eens terug!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Heel erg bedankt, wat zijn we blij met reviews zoals van jullie! Onze regio, vlakij Barcelona en het strand, is inderdaad het 'Toscane van Spanje' wat we met trots laten zien aan jullie. En de zomer begon spannend, nog steeds 'code oranje'. Maar bij ons is het toch echt een ander verhaal dan de disco's van Ibiza en dat wisten veel mensen die al eerder bij ons waren. Jullie verblijf en dat van al onze gasten helpt ons letterlijk 'de storm' door, bedankt daarvoor! We verwelkomen jullie in de toekomst graag weer op Torre Nova!, hartelijke groet!

zoover

Leonie
Nederland
04-08-2021

Fantastisch

Geweldige locatie, rust en ruimte, grote appartementen en heel fijn zwembad. Dit was onze 2e keer Torre Nova en ondanks de media-hype over oranje reisadvies hebben we een heerlijke en zeer veilige vakantie gehad. De omgeving is ver weg van de drukte van de kust en Barcelona maar toch dichtbij genoeg (45 min) om te bezoeken. We konden volledig ontspannen en bijkomen van een hektisch coronajaar.

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Super bedankt voor jullie verblijf en mooie review! Het is niet toevallig dat we dit jaar heel veel mensen ontvangen die terugkomen, omdat de fijne plek, kleinschaligheid en de rust precies is waar je behoefte aan hebt na wat er langzamerhand achter ons ligt. Juist dit jaar is Spanje ook extra aantrekkelijk omdat het overal rustig is en je kunt genieten zonder massa's toeristen op de highlight plekken. We zien jullie graag weer terug!

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.