Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


zoover

Hanny en Eli Kok
Nederland
2017-09-18

Geweldig, moelijk te overtreffen

Terra Nova is een prachtig gerenoveerd landhuis op een geweldige plek. Als je hier zoals wij, drie weken verblijft, heb je wel een auto nodig. Wij hadden een van de kleinste appartementen maar dat was nog dubbel zo groot als wij gewend waren. In en rond het huis is vanuit liefde en intelligentie aan alles is gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Terra nova ligt heel centraal en is daarmee een prima uitvalsbasis voor uitstapjes. Barcelona ligt om de hoek en is goed per auto te bereiken. Door de vele parkeergarages is parkeren ook geen probleem. Verder liggen er verschillende leuke stadjes in de directe omgeving. Kortom, een geweldige bestemming, ook als je zoals wij wat langer op één plaats wilt verblijven. Jacqueline en Geert deden alles wat in hun vermogen lag om ons een fijne vakantie te bezorgen. Probleem hierbij is wel dat wij vrezen in de toekomst niet meer zo'n fijne plek te vinden.

zoover

familie Zoontjes
Nederland
2017-09-17

Zo'n fijne plek!

Torre Nova was voor ons alles wat we zochten in een fijne vakantiebestemming. We zijn een gezin met twee kleine kinderen van 2,5 en 10 maanden oud. Hier voelden zij zich thuis en wij ook. Wat een prachtig en comfortabel appartement, een mooie tuin met zwembad. Aanspraak van andere prettige gasten. Je wandelt zo het dorpje in waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt (bakker, supermarktje, restaurantje met ballenbak, drogist, apotheek). Geert en Jacqueline zijn ontzettend gastvrij. Ze mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet! Zeker een aanrader :-)!

zoover

Janna Beijer
Nederland
2017-09-16

Enorm genieten!

Het was echt super! We hebben enorm genoten van de 4 dagen die we in Torre Nova verbleven. Ons appartement was super de luxe, enorm groot en een fantastisch uitzicht vanuit de woonkamer. Een heerlijk ontvangst met een flesje wijn van het huis; wat wil je nog meer? Alle bezienswaardigheden dicht in de buurt maar toch op een rustige plek. Kortom hier willen we wel vaker naartoe!!

zoover

Piet van de Port
Nederland
2017-09-15

Genieten!

Eind september 2019 hebben we een week lang mogen genieten van een vakantie op de absolute toplocatie Villa Torre Nova in een authentieke Spaanse omgeving d.w.z. in het dorp La Torre de Claramunt aan de rand van de wijnstreek Penedès. De bejubeling over gastvrouw Jacqueline en gastheer Geert bleek waar te zijn en ons appartement bij het schitterend gelezen zwembad was inderdaad van aparte klasse. Iedere dag zijn we erop uitgetrokken met de Airport- auto naar de vele bezienswaardigheden in de regio na een voortreffelijk ontbijt bij de goedlachse bakker in het dorp. De onovertroffen digitale info-map van Torre Nova was daarbij onze leidraad. De dag werd steevast afgesloten met een bezoek aan een van de restaurants in het dorp. Torre Nova met zijn appartementen is een schoolvoorbeeld van een economische zegen c.q. impuls voor een Spaans dorp als La Torre de Claramunt. Laat de bakker nog maar lang glimlachen. Hij genoot ook!

zoover

Piet van der Veen
Nederland
2017-09-14

Een pareltje toegevoegd aan vakantie-herinneringen

Ik lees in de reviews dat al het goede al is gezegd over Torre Nova. Wij zijn vandaag teruggekomen van een heerlijk verblijf bij Jacqueline en Geert in Torre de Claramunt. Prachtige omgeving, zeer mooi verzorgd appartement met heerlijk zwembad in de tuin. Voor stadsmensen zoals wij, was de stilte weldadig, slecht onderbroken door het geblaf van een hond, gezelligheid op een lokaal dorpsterras of het luiden van de kerkklok. Wat wil een mens nog meer. We hebben gedurende ons verblijf geen enkele keer zelf gekookt, maar heerlijk gegeten in het dorp bij de lokale restaurants. Het ontbijt bij de plaatselijke bakker is top. De mooie bezienswaardigheden van Catalonië zijn in dagafstanden te bezoeken. We zijn o.a. twee keer in Barcelona geweest, hebben mooie tochten langs de kust gemaakt, Montserrat bezocht en ook het wat verder gelegen Figueras (Salvador Dali) Allemaal goed te doen met aan het eind van iedere rit weer dat heerlijke zwembad!

zoover

Henny en Frank
Nederland
2017-09-13

Super

Na een roadtrip door Baskenland, Cantabrie, en Asturias via Burgos en Zaragoza afgesloten voor 8 dagen bij Geert en Jaqueline in geweldige complex torre nova alles is daar perfect geregeld prima appartement rust en natuur. Genoeg te ondernemen op niet te grote afstanden top restaurants in villafranca en igualda en niet te vergeten Castell d'Orpi. Leuk als wijnliefhebber wat verschillende bodega's te bezoeken. Leuke feesten meegemaakt in villafranca waaronder de menselijke torens en mooi vuurwerk. Appartement is van alle luxe voorzien en superschoon en dan de bedden in een woord fantastisch. Dank voor jullie gastvrijheid en wie weet tot een volgende keer.

zoover

familie de Wit
Nederland
2017-09-12

De vraag is niet óf we teruggaan, maar wanneer :)

Wij hebben een héérlijke week gehad bij Jacqueline en Geert op Torre Nova. De locatie is perfect; rust voor als je daar behoefte aan hebt en vertier en strand in de buurt makkelijk op te zoeken. De accommodatie was zeer schoon en luxe en de gastvrouw en gastheer hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Tegen degenen die deze bestemming overwegen, zeg ik: zoek niet verder, doen!

zoover

familie van Goethem
Nederland
2017-09-11

Fantastische plek!

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Torre Nova. De accommodatie is super mooi en de eigenaren erg aardig en denken graag met je mee om je verblijf en uitstapjes zo leuk mogelijk te maken. Torre Nova ligt in de buurt van een hoop leuke bezienswaardigheden, zoals de Montserrat berg, Sitges strand, Barcelona en Girona. De locale supermarkt ligt 50 meter verderop, zodat je makkelijk eten kunt kopen. Ook zijn er een hoop restaurantjes in de buurt, als je geen zin hebt om te koken, waar je voor niet al te veel geld, lekker kunt eten. Onze kinderen hebben ook erg genoten van het buitenzwembad. Bij Torre Nova ben je echt even weg uit de drukte. Er is geen airco aanwezig in het gebouw, maar dat hebben wij zeker niet gemist. Omdat de hoge ramen afgesloten kunnen worden met prachtige luiken. Wij gaan zeker nog een keer terug!

zoover

familie van Schooten
Nederland
2017-09-10

Fantastisch!

Een prachtig, verborgen plekje dichtbij Barcelona, de kust en Montserrat. We hebben genoten van ons heerlijk ruime appartement, de mooie -door toeristen nog onontdekte- omgeving en de fijne, gemoedelijke sfeer. Dat alles met dank aan Geert en Jacqueline, de vriendelijke eigenaren, die precies weten waar je moet zijn om het echte Spanje te ervaren. Elke tip in de uitgebreide informatiemap is het opvolgen waard! Voor ons met stip op 1 restaurant Cubics in Igualada, maar ook de fietstour door Barcelona met Marloes raden we iedereen aan! Geert en Jacqueline, bedankt voor een heerlijke vakantie waar we nog heel lang met veel plezier op terug zullen kijken.

zoover

familie van Laethem
Belgie
2017-09-09

Beslist een aanrader!

Toffe locatie en goede uitvalsbasis naar mooie bezienswaardigheden in de regio. Vriendelijke eigenaars die alles in het werk stellen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana