Recensies

Wat onze gasten zeggen

De beste garantie dat je op Torre Nova heerlijk vakantie kunt vieren zijn de recensies van onze gasten. Lees hier hun ervaringen, geplaatst op Tripadvisor, Zoover, Eliza was here en Booking. Via de links hieronder vind je onze recensiepagina's op Zoover en Tripadvisor, waar je alle recensies vind die hieronder zijn opgenomen.

Het geeft heel veel voldoening om onze gasten te zien genieten op Torre Nova. Pluspunten die veel genoemd worden zijn de fraaie plek, de rust, de ruimte en kwaliteit van de appartementen en de comfortabele bedden. Maar ook de authentieke, niet toeristische en natuurrijke omgeving. Tot slot de centrale ligging voor uitstapjes naar Barcelona, het strand, de bergen en wijnstreek. Weg van het massatoerisme, maar toch overal dichtbij.    

 

Wij hebben onze best gedaan om een website maken met veel informatie en mooie foto's, maar de beste promotie voor een vakantie op Torre Nova is de mening van de gasten die jullie zijn voorgegaan. Daarom zijn we heel erg trots op de hoge waarderingen die we op de diverse reviewsites hebben. Maar het betekent dat iedereen die dat ziet ook aankomt met hoge verwachtingen. Jullie mogen er van uitgaan dat wij er alles aan doen om die verwachtingen elke keer opnieuw weer waar te maken!


zoover

famlie Verdonck
Nederland
02-07-2019

Zeker voor herhaling vatbaar!

Leuke dorpjes in de omgeving. Barcelona en de kust goed te bereiken.

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Bedankt voor jullie review! En behalve op Torre Nova aan het zwembad is er genoeg te doen in de omgeving. We zien jullie graag weer terug! groeten!

elizawashere

Stijn
Nederland
28-06-2019

Fantastisch verblijf

“We hebben echt een fantastisch verblijf gehad, de accommodatie is nog beter dan de foto's laten zien. De omgeving is heerlijk en het zwembad was een absolute must in de warme week die we hadden. Geert en Jacqueline zijn enorm gastvrij en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug! Helemaal niets op aan te merken.”

zoover

Wim & Riet
Nederland
25-06-2019

Heerlijke vakantie vanuit een vakantie domein

Een aangenaam verblijf met een aangenaam onthaal door Jacqueline en Geert. Wij zaten naar volle tevredenheid 10 dagen in het apart huisje op het domein, vlak naast het zwembad. Opvallend was de rust die hier en van de omgeving uitging, daarboven 's nacht koel en overdag heerlijke temperaturen, niet te warm. Jacqueline en Geert hebben gezorgd dat er goede en bruikbare informatie beschikbaar is om de omgeving te verkennen, te wandelen en heerlijk te kunnen eten tegen zeer schappelijke prijzen. Het domein ligt direct aan een dorpje wat zelf niet zoveel voorstelt maar wel belangrijke voorzieningen zijn zoals bakker, supermarktje (s), apotheek en dorpscafé. Goede uitvalsbasis voor diverse uitstappen zoals Montserat, diverse dorpjes en steden, kastelen, wandelen.

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Heel erg bedankt voor jullie mooie beschrijving van Torre Nova! Fijn dat jullie een goede vakantie bij ons op Torre Nova hebben gehad! We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen er wel een ontsnapping aan bieden ;) En bij ons in de regio gaat het allemaal een paar tandjes rustiger inderdaad en ben je echt welkom. Bedankt voor jullie verblijf en graag tot ziens!

elizawashere

Paul
Nederland
20-06-2019

Genoten van ons verblijf

“Prachtige locatie in het pittoreske Torre Nova de Claramunt. Appartement was zeer ruim en van alle luxe en moderne gemakken voorzien. Alles leek net nieuw! De foto's op de website geven een goed beeld van deze heerlijke plek. Vanuit het appartement hadden we, via een heel groot raam, een schitterend uitzicht op het dorpje en het kasteel. Het leek wel een heel groot schilderij! Aan de andere kant keken we uit over de bossen en de heuvels. Schitterende omgeving met vele mooie dorpen en stadjes in de omgeving. Torre Nova is een fantastische plek op nog geen 45 minuten rijden van Barcelona. De map in het appartement staat vol met goede tips voor een schitterende wandeling, leuke activiteiten of een goed restaurant. Tip: doe de fietstour met Marloes door Barcelona! Dan kom je door wijken en op plaatsen waar je anders nooit zo snel zal komen! Wij hebben in elk geval genoten van ons verblijf en komen zeker nog een keer terug! Bedankt Geert en Jacqueline!”

zoover

Emmy & Theo
Nederland
12-06-2019

Bijzonder!

Ondanks de regen bij aankomst werden we warm ontvangen door Jacqueline en Geert bij de toegangspoort van Torre Nova, een prachtig landgoed met zeer ruime appartementen, die tevens toegankelijk zijn voor mobiel-beperkten, comfortabel zijn ingericht en voorzien van goede bedden en een ruime badkamer. In de mooie tuin en bij het heerlijke zwembad is het goed vertoeven! Veel informatie omtrent het dorp, de omgeving, restaurants en bezienswaardigheden is te vinden in de uitgebreide informatiemap die in het appartement aanwezig is. Jacqueline en Geert zijn een bijzonder goede gastvrouw/-heer; ook in een noodsituatie (in ons geval een ziekenhuisopname) staan zij met raad en daad terzijde, zij zijn behulpzaam, meelevend en meedenkend. Waardering en dank!!

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Wij vinden het heel erg belangrijk dat iedereen gewoon op vakantie kan, ook als je mobiliteit beperkt is. Onze appartementen hebben daarom brede doorgangen, geen drempels, een heel grote douche, hoge bedden, etc. Ik (Geert) werk nog regelmatig voor het speciaal onderwijs in Nederland en ik hoorde (te) vaak: 'of er zijn alleen maar rolstoelen, óf ik kan er niet in'. Wij bieden bewust juist het 'er tussenin'. Wij vonden jullie reis uitdagend maar echt fantastisch: Yes we can! Natuurlijk kan het tijdens zo'n avontuur eens tegenzitten en we zijn heel blij dat we onze gasten op zo'n moment met raad en daad kunnen bijstaan. We hopen dat het snel allemaal weer op zijn pootjes terecht komt en daarna gewoon weer op vakantie gaan! We zien jullie heel graag weer een keer terug op Torre Nova!

zoover

Emma
Nederland
11-06-2019

Heel fijne plek!

Samen met mijn vriend heb ik een hele fijne week doorgebracht in Torre Nova. De locatie is prachtig en heel rustig; met de (huur)auto is het goed bereikbaar vanaf Barcelona. Jacqueline en Geert waren als gastvrouw en -heer hartelijk, gastvrij en behulpzaam. Het appartement was keurig, vanaf ons eigen terras hadden we een mooi uitzicht over de natuur. Prettig ook dat het bed is aangepast naar 'Nederlandse' lengtes. Verder vond ik het fijn dat Jacqueline en Geert een gids in het huisje hebben gelegd met hun eigen tips voor (goede en betaalbare) restaurants en wandelroutes. Zo kom je op plaatsen waar je zelf niet zo snel zou komen. Kortom: een erg plezierige plaats om vakantie te vieren, zeker een aanrader!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Fijn om te horen dat jullie een leuke vakantie op Torre Nova hebben gehad! De bedden zijn inderdaad een 'kritische succesfactor' ;). In Spanje tref je ook wel 'dubbelbedden' aan van 1.90 bij 1.40. Wel gezellig maar dat je benen 30 cm uitsteken is wat behelpen... Dus daarom hebben we goede boxsprings van 2.10m zodat je lekker slaapt. Volgens ons een belangrijke voorwaarde voor een relaxte vakantie. Ook aan de informatiegids besteden we veel aandacht om jullie de weg te wijzen naar de authentieke (niet toeristische) toppers in onze regio. Activiteiten, restaurants, ritjes die je anders niet zo snel zelf zou vinden. Dus hartstikke bedankt voor jullie review en we zien jullie graag weer een keer terug op Torre Nova!

zoover

Serge & Ingrid
Nederland
11-06-2019

Genieten onder de Spaanse zon!

Torre Nova, een droomplekje in het Toscane van Catalonie. Geert en Jacqueline hebben hier een fantastische plek gerealiseerd. Rust, luxe appartementen, Spaanse charme en nabij verschillende leuke dorpjes en steden. Met de informatiemap voorzien van routes en allerhande tips hoef je niks te missen. Wij hebben genoten van ons verblijf. Een dikke 10!

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

Een droomplekje, dat vinden we zelf ook al 12 jaar. De appartementen zijn natuurlijk alleen maar een excuus om hier zelf lekker te leven ;) Het is onze ideale vakantie en het lijkt er op dat anderen, zoals jullie, het ook leuk vinden! Na hard werken om dit allemaal te realiseren is het voor ons echt heel leuk om iedereen hier te zien genieten van een fijne vakantie. Veel mensen kennen Barcelona en de costa Dorada, maar ontdekken hier op Torre Nova pas hoeveel meer onze regio te bieden heeft. Heel erg bedankt voor jullie mooie recensie en graag tot ziens!

zoover

Jos
Nederland
10-06-2019

Rust en luxe

Wij zijn voor de tweede keer naar Torre Nova geweest en het was een klein beetje thuiskomen. We werden weer heel hartelijk ontvangen door Jacqueline en Geert. Torre Nova ligt prachtig. In het appartement heb je rust en privacy. Een aanrader is het ontbijt bij de bakker in het dorp. Hele aardige mensen en elke ochtend stond ons tafeltje al klaar op het terras. Wij gaan zeker weer terug naar La Torre de Claramunt en Torre Nova.

 

 

Geert & Jacqueline - Torre Nova:

We krijgen regelmatig mailtjes met 'we gaan nooit ergens naar terug op vakantie, maar...'. Echt heel leuk dat jullie weer voor Torre Nova hebben gekozen en dat het voelt als thuiskomen. En inderdaad bieden onze dorpsbakker Rafael en zijn vrouw Ina het geweldige Torre Nova ontbijt aan. Je zit tussen de locals op het terras en je tafel wordt helemaal volgezet. Nog niemand is het gelukt om alles op te eten ;). Het is onderdeel van ons concept waarin het dorp ook meegeniet van Torre Nova en haar gasten. Fijn dat jullie weer een leuke tijd op Torre Nova gehad hebben en graag weer tot de volgende keer!

zoover

Paul
Nederland
08-06-2019

Fantastische locatie in een schitterende omgeving

Prachtige locatie in het pittoreske Torre de Claramunt. Appartement was zeer ruim en van alle luxe en moderne gemakken voorzien. Alles leek net nieuw! Vanuit het appartement schitterend uitzicht, via een heel groot raam een schilderachtig uitzicht op het dorpje en het kasteel. Aan de andere kant keken we uit over de bossen en de heuvels. Schitterende omgeving. Met vele mooie dorpen en stadjes in de omgeving. Torre Nova is een fantastische plek op nog geen 45 minuten rijden van Barcelona. De map in het appartement staat vol met goede tips voor een schitterende wandeling of een goed restaurant. Wij hebben in elk geval genoten van ons verblijf en komen zeker nog een keer terug! Bedankt Geert en Jacqueline!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Bedankt voor jullie mooie recensie! Een mooiere beschrijving van Torre Nova hadden we zelf niet kunnen maken :) En inderdaad kom je via de appartementenmap op plekjes die je anders zelf waarschijnlijk nooit gevonden had (onze top 10 van restaurantjes bv.) Leuk dat het goed bevallen is. We zien jullie graag weer terug op Torre Nova!

zoover

Henk & Lilian
Nederland
10-05-2019

Torre Nova, ervaar het zelf

Al bij het toegangshek werden we hartelijk verwelkomd en dat prettige gevoel bleef de hele week tijdens ons verblijf op Torre Nova. Zeer gastvrij, een geweldig ruim en comfortabel appartement (Montserrat) met het meest prachtige uitzicht ever! Alles aanwezig, heerlijk bed en zo vanuit de tuin van Torre Nova de natuur inlopen..... Barcelona, Montserrat, Tarragona, een mooie tocht door de wijnstreek, strand; wij verbleven maar 1 weekje en kwamen tijd tekort maar alles is prima te doen qua ligging. En oh ja.... ga vooral eens lunchen in het kasteeltje in Orpi, echt een leuke aanrader van de gastvrouw. Geert en Jacqueline, we hebben het geweldig gehad onder jullie dak. Jullie hebben echt iets heel moois neergezet en we kunnen een vakantie of kort verblijf bij Torre Nova van harte aanbevelen!

Jacqueline en Geert, Torre Nova Resort:

Leuk om te horen dat jullie een leuke vakantie bij ons op Torre Nova hebben gehad. En inderdaad, een weekje is aan de krappe kant ;) Dus we zien jullie graag nog een keer terugkomen! Bedankt voor jullie bezoek en we wensen jullie een fijne zomer!

Tripadvisor Zoover Eliza was here Catalunya Turespana
Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en aanbiedingen van Torre Nova Resort in je mailbox.